sreda, 26. oktober 2011

Pridite v Stožice, na največji dobrodelni koncert

Pridite v petek 28. 10. 2011 ob 20,00 uri v Stožice na največji dobrodelni koncert v Sloveniji, Nešteto razlogov za življenje, ki ga ob 25. obletnici delovanja, pod pokroviteljstvom ljubljanskega župana Zorana Jankoviča in poslovnega sistema Mercator, organizira Društvo onkoloških bolnikov Slovenije.

Dvorana Stožice, kjer bo potekala največja dobrodelna prireditev.



Vstopnice po 7,50, 11,00 in 15,00 evrov so naprodaj na Pošti Slovenije, Petrolu, Mercatorjevih hipermarketih, Društvu onkoloških bolnikov Slovenije, Onkološkem inštitutu Ljubljana, stavba D in na spletni strani Evetim: www.eventim.si Dve uri pred prireditvijo pa boste lahko vstopnice, po članski ceni 8,25 evra, kupili na blagajni v Stožicah.

Arhivska fotografija z dobrodelne prireditve Stopimo skupaj za bolnike z rakom leta 2008..



Društvo onkoloških bolnikov Slovenije, želi s tem koncertom povezati in združiti pozitivno energijo velikega števila ljudi na enem mestu v podporo posameznikom, ki se borijo s to težko boleznijo. S koncertom zbrana sredstva pa nameniti za izboljšanje pogojev bivanja in zdravljenja bolnikov z rakom na Onkološkem inštitutu Ljubljana.

Arhivska fotografija z letošnje prireditve Nova pomlad življenja.


















Na koncertu, ki ga bosta vodila Gorazd Dominko in Mojca Mavec bodo nastopili priznani stand up igralci, glasbeniki, plesalci in pantomimiki. To so Martina Ipša,Lucija Ćirović, Klemen Bučan, Vid Valič, Nataša Živkovič, Dušan Tomič, Marko Vozelj, Skupina Johnny Bravo – Borut Manfreda, Slavko Ivančič in Klapa Solinar, Vokalna skupina Bee Geessus, Helena Blagne, Duo harmonik Miha Debevec in Tomaž Rožanec, Darko Nikolovski, Skupina Sausages, Vili Resnik, Katja Koren, Tiana, Gianni Rijavec, Alya, Alenka Gotar, Anika Horvat, Nuška Drašček, Samuel Lucas, Julija Kramar, Janez Lotrič, Lina Kuduzović, mladi plesni teater IGEN, PLESNI TEATER IGEN – solistki Mojca Majcen in Tamara Divjak, PANTOMIMIKI IGEN, violinistka Alenka Semeja in režiser Igor Jelen – Iggy.




Vabimo vas, da pošljete svoj razlog za življenje na spletno stran www.nestetorazlogov.si, kjer lahko naročite tudi majico.

Še vedno pa poteka tudi akcija zbiranja donacij preko SMS sporočil s ključno besedo RAZLOG, ki jo pošljete na številko 1919.
.