četrtek, 23. maj 2013

Podelili priznanja zaupanja vrednim podjetjem in ljudem

Organizatorji prireditve Trusted Brand so  v Cankarjevem domu v Ljubljani že sedmič zapored podelili priznanje bralcev revije Reader`s Digest Trusted Brand - Zaupanja vredna blagovna znamka. Vse tri nosilne blagovne znamke Telekoma Slovenije - SiOL, Mobitel in Telekom Slovenije - so uporabniki tudi letos ocenili z najvišjo stopnjo zaupanja in jim tako ponovno podelili priznanje zaupanja vredne blagovne znamke.



Znamki Telekom Slovenije in SiOL sta priznanje prejeli že sedmič, se pravi, odkar takšno merjenje poteka pri nas, znamka Mobitel pa je priznanje dobila šestič, saj so kategorijo najbolj zaupanja vrednega ponudnika mobilnih storitev uvedli leto kasneje. Vse tri že od nekdaj pomenijo pojem za množične, vrhunske in napredne storitve elektronskih komunikacij. Že od vsega začetka so nosilke razvoja telekomunikacij pri nas. Kot take postavlja standarde uporabniške izkušnje, ki jim morajo slediti tudi drugi operaterji in ponudniki storitev pri nas, zaradi česar je Slovenija na tem področju v samem svetovnem vrhu.



Letos je bila v merjenje vključena novost, saj so z raziskavo iskali tudi najbolj zaupanja vredne osebnosti. Izbrana področja so bila politika, glasba, podjetništvo, TV voditelj, šport in najbolj zaupanja vreden poklic. Priznanja so prejeli dr. Danilo Türk, Adi Smolar, Ivo Boscarol, posmrtno Matjaž Tanko, Iztok Čop in predsednik Gasilske zveze Slovenije v imenu vseh slovenskih gasilcev, ki se torej ponašajo z nazivom najbolj zaupanja vrednega poklica pri nas.