ponedeljek, 27. maj 2013

Večer kraljevskih nakupov v Nami

Ljubljana, 23.5.2013 - Veleblagovnica NAMA je priredila tradicionalno, peto, večerno nakupovanje za svoje zveste kupce. Tokrat smo ga poimenovali Večer kraljevskih nakupov in veleblagovnico za eno noč vrnili v čas uživaškega srednjega veka.




Poleg prijetnega druženja ob dobri hrani in žvenketu mečev so imetniki kartic NAMA in NLB Plačilnih kartic MasterCard, Visa ali Karanta lahko kupovali na obroke in uživali v posebnih popustih. Oblačila in torbice so bilie cenejše za 25 odstotkov, kozmetika, igrače, dodatki za dom in delikatesa pa za 15 odstodkov.




Otroci so v ustvarjalnicah, ki so jih vodili animatorji Narodnega muzeja Slovenije, izdelovali meče in ščite ter se pogovarjali o življenju vitezov, ki so v Ljubljano prišli že popoldne. Žiga X. Gombač in Ivan Mitrevski sta predstavila knjigo Živa, vitez in zmaj, v kateri skupaj z glavno junakinjo spoznavamo slovenske viteze in njihov čas.




Ko se je znočilo je borba z ognjenimi meči pred veleblagovnico napovedala razburljiv večer. Popusti, ples grajskih dam, borbe vitezov in pokušina hrane niso razočarali in večer smo zaključili v prijetnem okolju in vzdušju naše delikatese.

 

Na dobro obiskanem večeru kraljevskih nakupov smo za Seniorske novice posneli reportažo in za pogovor zaprosili Miro Veljić, direktorico Name, ki je povedala o ugodnostih, ki jih imajo upokojenci pri nakupih v Nami.

Besedilo, foto in video: Janez Platiše