torek, 31. december 2013

Na SiOL TV bo v letu 2014 na voljo šest programov Sport Klub

Telekom Slovenije je s ponudnikom vsebin Sport Klub dosegel dogovor o nadaljnjem sodelovanju. Tako bo v programski shemi SiOL TV naročnikom na voljo kar šest programov Sport Klub, programi Sport Klub 1, Sport Klub 2 in Sport Klub 3 tudi v visoki kakovosti HD. Telekom Slovenije bo programe Sport Klub v programsko shemo SiOL TV vklopil v prihodnjih dneh, in sicer po dokončni uskladitvi vseh formalnih dogovorov s ponudnikom vsebin.

V letu 2014 si bodo tako lahko samo naročniki SiOL TV vse tekme UEFA Lige prvakov ogledali v HD kakovosti. Naročniki SiOL TV bodo tako lahko ponovno spremljali programe Sport Klub 1, Sport Klub 2 in Sport Klub 3, in sicer vse tri tudi v HD kakovosti, poleg tega pa tudi tri nove programe, Sport Klub 4, Sport Klub 5 in Sport Klub 6.

Poleg tega bo Telekom Slovenije v programsko shemo dodal tudi program FOX (klasična in HD- kakovost) in kar sedem programov ponudnika FOX International Channels v kakovosti HD. V visoki kakovosti HD bodo tako naročnikom SiOL TV odslej na voljo zabavne, uporabne in izobraževalne vsebine, ki jih ponujajo TV-programi FOX, in sicer FOX Life, FOX Movies, FOX Crime, National Geographic, National Geographic Wild in 24 Kitchen.

Paketi TopTrio Telekoma Slovenije združujejo najboljšo ponudbo interneta, televizije in telefonije ter vključujejo SiOL Internet s hitrostjo dostopa do 50 Mb/s, 100 dni brezplačnega predplačniškega Mobilnega Interneta Mobitel LTE/4G, brezplačne klice med uporabniki Telefonije SiOL in vključene minute za klice v ostala fiksna omrežja. Do 31. januarja 2014 poteka akcijska ponudba, v okviru katere naročniki paketov TopTrio prejmejo dva meseca brezplačne naročnine.

Ob tem je naročnikom SiOL TV na voljo tudi storitev TViN Shramba za varno shranjevanje vsebin v oblaku, pa tudi možnost Ogled nazaj za 72 ur, ki omogoča zaustavitev ogleda in ponoven ogled priljubljenih oddaj, skupaj z opomnikom, ki opozarja na pričetek priljubljene oddaje.

Več o lahko preberete na www.telekom.si