petek, 6. november 2015

V Rimskih termah odprli Referenčni center za hrbtenico

Rimske Toplice – V kolikor imate težave s hrbtenico, vas boli križ ali se težko gibate pojdite v Rimske terme kjer so v sklopu Medicinskega centra Valetuda odprli Referenčni center za hrbtenico. Tam lahko na enem mestu opravimo preventivni posvet, specialistični pregled, ter vse nadaljnje postopke v smislu preventivnih aktivnosti in zdravega življenjskega sloga, prav tako tudi strokovno organiziranih in vodenih postopkov medicinske rehabilitacije.
Gostom so na razpolago strokovnjaki s področja zdrave prehrane, gibanja in pozitivnega življenjskega sloga, kot tudi ugledni zdravniki specialisti s področja ortopedske kirurgije, nevrokirurgije, travmatologije, fiziatrije in rehabilitacijske medicine.

Vsi so usmerjeni in uveljavljeni na področju obravnave hrbtenice kot centralnega stebra gibalnega sistema. Ne smemo pa prav zagotovo zanemariti strokovne ekipe fizioterapevtov in zdravilnih učinkov termalne vode, ki je že mnogim obiskovalcem vse od rimskih časov dalje povrnila življenjske moči in vitalnost.



Skratka, v Rimskih termah na enem mestu združujejo v hrbtenico usmerjene strokovnjake različnih specializacij s celovitim poznavanjem življenjske in zdravstvene problematike ter diagnostičnih, terapevtskih in rehabilitacijskih metod in postopkov.

Podjetje Terme Resort, ki je blagovna znamka Rimskih term ima podeljeno koncesijo Ministrstva za zdravje za opravljanje javne službe na področju zdraviliške dejavnosti ter sklenjeno pogodbo z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije. V okviru zunaj bolnišnične zdravstvene dejavnosti v Rimskih termah opravlja stacionarno in ambulantno zdraviliško zdravljenje.




















S podrobnostmi se lahko seznanite na 46. sejmu Narava zdravje, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ki bo odprt do nedelje 8. novembra ali pa jih pokličite na telefon 03 574 20 11. Lahko pa jim tudi pišete na naslov info@rimske-terme.si

Fotografije: Rimske terme