nedelja, 7. februar 2016

V Zdravilišču Radenci modna revija poročnih oblek

Radenci, 6. 2. 2016 – V Zdravilišču Radenci so gostom in drugim polepšali dan z modno revijo poročnih moških in ženskih oblačil, ter modnih dodatkov, ki je potekala  v sklopu devetega poročnega sejma Popolna poroka v Radencih. Prikazane kreacije na modni reviji so obiskovalce več kot navdušile. Kot bodoča poročna nevesta pa se je po pisti sprehodila Vinska kraljica Slovenije, Sandra Vučko. 



Na odmevni modni reviji so maneken in manekenke, med njimi tudi bivše misice Alpe Adria Internacional, predstavili poročne in večerne obleke ter modne dodatke poročnih salonov Goga iz Maribora in Poročna Kamrica s Ptuja. Letošnjo modno revijo je povezovala Sanjska ženska Miša Margan Kocbek, ki se je pred leti po isti pisti kot bodoča nevesta sprehodila samo s priimkom Margan. 



Maneken in manekenke, za priložnost poročne modne revije odeti v ženina in neveste, so blesteli v prikazanih prekrasnih poročnih kreacijah in dodatkih. Za slavnostne modne pričeske in make up je poskrbel Sergej Grosman, ki svoje izkušnje in znanje že vrsto let nabira na največjih modnih revijah po svetu.