nedelja, 3. april 2016

Terme 3000 so odlične za starejše in rehabilitacijo po rekonstrukciji dojk

Moravske Toplice – Z Andrejem Staretom, ki ni le odličen športni komentator ampak tudi odličen zdravnik v Termah 3000 Moravske Toplice sva se pred nedavnim pogovarjala o tem zakaj njihova termo mineralna voda v Termah 3000 tako ugodno in zdravilno vpliva na starejše ljudi, o odličnih uspehih rehabilitacije po rekonstrukcijah dojk in po estetskih kirurških posegih, ki poteka v sodelovanju prof.dr. Urošem Ahčanom, specialistom plastične rekonstrukcijske in estetske kirurgije iz UKC Ljubljana.

VIDEO - Andrej Stare, dr. med., vodja medicinskega in wellnes centra v Termah 3000.


Andrej Stare, dr. med., ki je vodja medicinskega in wellnes centra v Termah 3000 je pred pogovorom poudaril, da je njihova črna termo mineralna voda posebno učinkovita tudi pri težavah s sklepi, saj blaži bolečine in izboljša gibljivost. Otekline sklepov se zmanjšajo, predvsem pa je učinkovita v kombinaciji s fizioterapijo. Prav tako pa so učinki črne vode odlični pri zdravljenju kroničnega revmatizma, stanjih po poškodbah gibalnega sistema, pa tudi pri luskavici.


Posebej pa velja izpostaviti uspešnost zdravljenja psoriaze in psoriatičnega artritisa, saj uporabljamo učinkovito kombinacijo naravnih dejavnikov s terapijo za obsevanje SUP – selektivno ultravijolično fototerapijo (ločeno za celotno telo, podplate in dlani, lasišče).