petek, 10. junij 2016

Plastika Skaza nagradila študente Gea College

Ljubljana, 9.6.2016 – V okviru projekta Študentski izziv je uspešno velenjsko podjetje Skaza Plastika v sodelovanju s Fakulteto za podjetništvo Gea College omogočilo, da so se lahko študentje preizkusili v generiranju ideje za nov produkt, pripravi tržne analize, oblikovanju poslovnega modela ali izvedbi analize vedenja potrošnikov.


Študentje so se z izzivom spopadli s pomočjo mentorjev, profesorjev GEA College in vodstvom podjetja Skaza. Komisija je na koncu za najboljšega študenta izbrala Tadeja Rozenberga, ki je v pogovoru s Tanjo Skaza, direktorico Plastika Skaza dejal, da to odlično podjetje pozna in da se bo potrudil, da jih ne bo razočaral saj želi biti njihov ustvarjalni sodelavec. Prislužil si je štiri mesečno plačano prakso v podjetju Skaza



Tadej je zmagal predvsem zaradi izredne kreativnosti in iznajdljivosti. »V njem smo videli ustvarjalni in tehnični potencial za naš razvojni oddelek. Je praktičen človek, ki lahko ponudi veliko idej za produkte oziroma njihovo realizacijo. Če se bo dobro odrezal na praksi, je zanimiv tudi kot kader na dolgi rok,« je povedal direktor razvoja poslovanja v podjetju Skaza David Čeplak.



Tanja Skaza je za nagrado v njihovo podjetje na tri mesečno plačano prakso povabila še Majo Novak in Aleksa Munda, kot mentorica pa bo eno leto Alenu Pliberšku in Galu Burgerju.

Foto: Klemen Belavić
Video: Janez Platiše