nedelja, 12. februar 2017

Aqua Power Kalkmagnet za spremembo vodnega kamna in Aqua Power Joint za revitalizacijo vode

AQUA POWER KALKMAGNET
Aqua Power Kalkmagnet deluje na osnovi posebnega in trajnega delovanja visoko zmogljivih magnetov na tekočo vodo v vodovodnih ceveh. Rezultat tega delovanja je sprememba apnenčevih kristalov. Z napravo Aqua Power Kalkmagnet se trdi apnenec v vodi spremeni in se ne nalaga v vodovodnih ceveh in armaturah, njegovo odstranjevanje pa je lažje.



Pri uporabi naprave Aqua Power Kalkmagnet ostanejo v vodi življenjsko pomembni minerali, apnenec, ki dobi drugačno obliko (aragonit), pa se z lahkoto odstrani. Najbolje je, da se napravo namesti za vodomerom ali ventilom za regulacijo zraka oziroma za ventilom za zapiranje dotoka vode.

Če uporabljamo Aqua Power Kalkmagnet se v ceveh ne tvorijo več apnenčeve obloge, apnenec se lažje odstrani in za življenje pomembni minerali ostanejo v vodi. Druge prednosti pa so v tem, da je montaža možna na vseh vrstah vodovodnih cevi, ki je enostavna in brez rezanja cevi, da deluje brez uporabe elektrike in brez dodatnih kemikalij, da je narejen iz okolju prijaznih materialov, da deluje trajno in vzdrževanje ni potrebno ter, da je 25-letna garancija. Poleg tega pa lahko izdelek predno ga kupimo vzamemo na 30 dnevni preizkus.

O podrobnostih Aqua Power Kalkmagnet pa se lahko seznanite na http://www.medipost.si/21/6/vodni-kamen-trda-voda-revitalizacija-vode/aqua-power-joint-revitalizator-vode-detail in na spletni strani proizvajalca https://www.aquapower-group.com/



AQUA POWER JOINT REVITALIZATOR VODE
Aqua Power Joint revitalizator vode in pretvornik vodnega kamna je patentirana naprava za izboljšanje kvalitete in vitalnosti vode. Z napravo je voda energijsko bogatejša in deluje poživljajoče na telo ter krepi imunski sistem.

Revitalizator deluje na vodo tako, da jo oplemeniti in voda tako dobi pozitivno informacijo in energijo. S tremi oblikami magnetizma (diamagnetizem, paramagnetizem in feromagnetizem) se molekule vode spremenijo in reorganizirajo in tako ustvarjajo trajen, samoobnovljiv energijski vrtinec, ki se z vgradnjo nastavka za obešanje na vodovodno cev, narejenega iz kvalitetnega, čistega srebra, neposredno prenaša na vodo, ki teče po njej. S tem se doseže karakteristično reorganizacijo molekul in spremembo fizikalnih lastnosti vode.




Z uporabo Aqua Power Joint naprave postane voda energijsko bogatejša in zadrži vse minerale. Takšna voda preprečuje izsuševanje in draženje kože po tuširanju, deluje poživljajoče in zdravilno na celo telo, izboljša okus jedem in pijačam, ki jih pripravljate z revitalizirano vodo, hkrati pa postanejo tudi lažje prebavljive, redno pitje izboljša imunski sistem in ščiti pred škodljivimi vplivi okolja.

Poleg navedenega voda postane bistrejša in obstojnejša (bazeni, gojenje rib); s tem prihranite pri uporabi kemikalij, upočasni se razvoj alg, ribe rastejo hitreje, živali postanejo reproduktivnejše in odpornejše, zasevki vzklijejo hitreje, sadje in zelenjava bolje obrodi in rastline so bolj odporne, v pomoč je pri alternativni medicini in homeopatiji, obloge vodnega kamna se zmanjšajo in lažje odstranijo – revitalizirana voda je boljše topilo, zato je za pranje in čiščenje potrebnih manj čistilnih sredstev. Garancijska doba je 25 let. Poleg tega pa lahko izdelek predno ga kupimo vzamemo na 30 dnevni preizkus.

O podrobnostih Aqua Power Joint pa se lahko seznanite na http://www.medipost.si/21/6/vodni-kamen-trda-voda-revitalizacija-vode/aqua-power-joint-revitalizator-vode-detail in na spletni strani proizvajalca https://www.aquapower-group.com/