sreda, 15. februar 2017

Matilda počak! Cenejše vstopnice za upokojence

Kulturno društvo Špas teater iz Mengša je sporočilo, da upokojenci za predstavo Matilda počak! ki bo 19. februarja ob 18.30 uri v Cankarjevem domu v Ljubljani lahko kupijo vstopnice po znižani ceni, ki so po 12, 14 in 15,40 evrov. Še proste sedeže si lahko ogledate na tej povezavi



Gre za odlično komedijo v kateri spoznamo, da čas zdravi vse rane, norosti pa očitno ne. Ivo Ban in Alojz Svete komediji Špas teatra dokazujeta, da smislu za humor nikoli ne poteče rok, ter da smo vsi ljudje kot vino – če se ti ne skisa, z leti vse boljši. Prepričajte se, da je smeh še bolj glasen, ko te priganja Matilda in da, čeprav je časa v življenju malo, ga je vedno dovolj še za en vic.



Samotarski nergač Vitomil Car (Ivo Ban) in njegov sumljivo pozabljivi (razen, ko gre za denar) partner Branko Cafuta (Alojz Svete) sta ostarela komedijanta, ki se jima po dvajsetih letih znova ponudi priložnost, da nastopita na televiziji. A se ne pogovarjata že ... uf let. Kako ju spraviti skupaj? Premirje med njima skuša vzpostaviti Vitomilova nečakinja Matilda (Mojca Fatur). Ji bo uspelo, da bosta za voljo dobrih starih časov, slave in denarja stara partnerja zakopala bojno sekiro?

Še več pa o predstavi preberete lahko TUKAJ