torek, 7. marec 2017

56. sejem DOM na GR bo odprt do nedelje

Na Gospodarskem razstavišču so se odprla vrata 56. Sejma Dom tudi uradno. V vlogi otvoritelja je zbrane nagovoril predsednik dr. Miro Cerar. Sejem je podrobneje predstavil mag. Iztok Bricl, direktor Gospodarskega razstavišča. Na njem razstavlja 580 podjetij iz 32 držav. 



Na otvoritvi so podelili Znak kakovosti v graditeljstvu – neobvezni znak za okolje in nadstandardne blagovne znamke. Znak kakovosti v graditeljstvu sta prejeli podjetje Hipox d.o.o. za izvedbo ravnih streh in teras ter podjetje Slovenijales za sodobno vgradnjo zunanjega stavbnega pohištva.



Dobitniki priznanj morajo v postopku ocenjevanja pridobiti več kot 90 odstotkov maksimalnega dobljenega števila točk v posamezni kategoriji. S tem pridobijo pravico do uporabe istoimenske blagovne znamke in tudi veliko odgovornost, saj morajo stalno dokazovati, da sodijo med najboljše v svoji kategoriji.



Že ustaljeni ponudbi sejma so letos prvič pridružili še kakovostne storitve izvajalcev, ki jih tudi s tega področja promovira portal VseStoritve.com. S projektom želijo narediti večjo transparentnost na trgu storitev, zato izpostavljajo tiste, ki so jih njihove stranke ocenile za dobre, zaupanja vredne izvajalce.

FOTOGALERIJA - samodejno prevajanje ko kliknemo


Portal VseStoritve.com v partnerstvu s prilogo Delo in dom, sejmom Dom ter Merkurjem je podelil certifikate Priljubljen izvajalec storitev. Med 93 podjetji – izvajalci storitev s področij dom, gradnja, obnova, ki so za svoje storitve prejela certifikat, so desetim podelili še posebno priznanje.