četrtek, 3. avgust 2017

V Cityparku za starejše in invalide brezplačna uporaba skuterja

 »Resnično želimo vsakemu obiskovalcu polepšati dan in veseli smo, da lahko od zdaj naprej še bolj pomagamo ljudem z omejenimi možnostmi gibanja. Prilagojenim vhodom, parkirnim prostorom in izposoji vozička dodajamo še možnost brezplačne uporabe električnega skuterja za invalide,« navdušeno pove Toni Pugelj, direktor Cityparka. 

Z novim električnim skuterjem bodo invalidnim in starejšim ljudem močno olajšali nakupovanje. »Z njim bodo lahko ljudje lažje dostopali do trgovin, njihovo nakupovanje bo veliko bolj brezskrbno, predvsem pa bodo lahko z našim novim prevoznim sredstvom prihranili ogromno svojega časa,« poudari Pugelj, ki skupaj s sodelavci nenehno išče možnosti za razvoj in ob tem želi ustrezno poskrbeti prav za vse ciljne skupine obiskovalcev.

Izposoja novega električnega skuterja bo brezplačna. V mestu ugodnih nakupov, druženja in zabave bodo po hodnikih, ki med seboj povezujejo več kot 125 trgovin in lokalov, gibalno ovirane osebe lahko hitreje prišle do želenega cilja. Štirikolesni skuter srebrne barve jih bo čakal na hodniku pri Intersparovi informacijski točki, kjer je možno prevzeti tudi njegov ključ. »Napravo odlikuje tih motor. Skuter, ki je primeren tako za levičarje kot tudi desničarje, ima držalo za bergle in kar dve nakupovalni košarici. Prepričan sem, da bo naše novo prevozno sredstvo, ki je udobno, varno in vzdržljivo, marsikomu olajšalo nakupe,« še zaključi Pugelj.