torek, 30. januar 2018

Podjetje EMMA iz Lesc bo razstavljalo na sejmu VIVANESS 2018 v Nürnbergu

Lesce – Znano in uspešno podjetje EMMA iz Lesc bo letos že tretjič razstavljalo na sejmu VIVANESS 2018 v Nürnbergu, ki bo potekal od 14. do 17. februarja 2018. To je eden izmed največjih mednarodnih sejmov higienskih izdelkov, naravne kozmetike in lepote na katerem so predstavljene novosti, presežki in visoko kakovostni izdelki ter elita naravnih izdelkov.


Inovativno in uspešno družinsko podjetje EMMA iz Lesc se bo na sejmu predstavilo z naravnimi izdelki za žensko higieno LUNAY, ki zajema vložke, tampone in ščitnike perila iz 100 odstotnega bombaža, na površini in v jedru. Že lani so tovrstni izdelki pri obiskovalcih in kupcih vzbudil veliko zanimanja. Letos pa pričakujejo, da bo zanimanje še večje. 



Če boste obiskali sejem VIVANESS 2018 v Nürnbergu jih obiščite v hali 7A, na razstavnem prostoru številka 569. Z veseljem vam bodo predstavili izdelke LUNAY, ki se zaradi svojih lastnosti razlikujejo od večine izdelkov za žensko higieno, ki so danes na trgu, ker so hipoalergenski, dermatološko testirani, ne vsebujejo plastike v stiku s kožo, so koži prijazni in ji omogočajo dihanje, ne vsebujejo dišav in superabsorbentov ter ne vplivajo na pH sluznice.

TUKAJ se lahko seznanite s podrobnostim sejma VIVANESS 2018.