sreda, 30. maj 2018

Citypark v Ljubljani nestrpno pričakujejo turškega lepotca Buraka

Slavni turški igralec Burak Özçivit se bo v sredo 30. maja ob 16. uri sprehodil po rdeči preprogi v Cityparku v Ljubljani in s tem zaključil svoj obisk Slovenije, ki bo za mnoge ostal vtisnjen globoko v spomin. Ob včerajšnjem obisku Citycentra Celje in Europarka Maribor sta obe nakupovalni središči pokali po šivih, nasmejani in od sreče objokani obrazi pa so kazali, da je bilo srečanje z enim trenutno najbolj slavnih televizijskih zvezdnikov v Evropi za večino obiskovalcev nepozabno doživetje. 


Zvezdnik Burak Özçivit, ki je z vlogo Kemala zaslovel v seriji Moja boš, se bo v največjem nakupovalnem središču pri nas po rdeči preprogi sprehodil v sredo 5. maja ob 16. uri. Njegovo srečanje z oboževalci v Cityparku Ljubljana bo povezoval televizijski voditelj David Urankar.



Da bo vaš obisk Cityparka in trenutek, ko boste svojega idola končno lahko videli v živo, minil čim bolj brezskrbno, lahko avtomobile parkirate v Cityparkovi parkirni hiši. Zaradi pričakovanega večjega obiska vam svetujemo prihod z javnim potniškim prometom, in sicer do Cityparka Ljubljana vozijo avtobusne linije 2, 7 in 7L, 12 in 12 D, 24 in 27. Vse možnosti parkirnih mest lahko preverite tudi na spletni strani Citypark Ljubljana



Najlepši Turek se je včeraj že srečal z gorečimi oboževalci v Citycentru Celje in Europarku Maribor, kjer ni manjkalo vzdihov občudovanja, vzklikov navdušenja in solz sreče. Podobno navdušeno vzdušje danes zagotovo čaka tudi oboževalce in obiskovalce v Cityparku Ljubljana.