torek, 26. junij 2018

Citypark razglasili za najboljše nakupovalno središče

Svetovno znani vodič po mestih In Your Pocket je Citypark vnovič razglasil za najboljše slovensko nakupovalno središče po izboru bralcev. Laskavi naslov priča o tem, da je naše največje in najsodobnejše nakupovalno središče priljubljena destinacija tako Slovencev kot tudi turistov, ki obiščejo Ljubljano. »Nagrade smo veseli, saj potrjuje, da nismo le 'trendseterji' med nakupovalnimi središči, ampak da pod eno streho združujemo prostor za druženje, zabavo, sprostitev in nepozabna doživetja,« je o nagradi povedal direktor Cityparka Toni Pugelj.
Klavdija Miklavžin Javornik, vodja marketinga v Cityparku, je ponosno prevzela nagrado In Your Pocket za najboljše nakupovalno središče v Sloveniji.



Citypark v poletje ne vstopa le z novo nagrado, ampak tudi z novo oglasno kampanjo, v kateri lahko že tretje leto zapored občudujemo uspešno slovensko filmsko igralko Katarino Čas. Katarina, ki se lahko pohvali s številnimi mednarodnimi projekti, je po spletu zanimivih okoliščin svojim igralskim izzivom dodala še pevskega. Njena pesem z naslovom Secret Messiah odmeva v novi Cityparkovi medijski kampanji, slednja pa je naznanila tudi začetek poletnih popustov v Cityparku, s katerimi bodo razveseljevali obiskovalce najsodobnejšega nakupovalnega centra. Poletne razprodaje bodo z osvežujočimi popusti ljubiteljem najbolj aktualnih modnih trendov približali pisane barve poletja. Na policah številnih trgovin, ki jih bogati pestra izbira raznolikih kolekcij, bo vsakdo našel sebi najljubši kos oblačila, obutve ali modnih dodatkov.



Ker pa Citypark ni le prostor za nakupovanje, ampak želi svojim obiskovalcem ponuditi tudi izobraževalne dogodke, se med nakupovanjem lahko sprehodite do pritličja Cityparka, kjer bo vse do nedelje, 1. julija, na ogled postavljena razstava »Red Bull Illume Indoor Exibit Tour Stop«. Red Bull Illume je največje svetovno tekmovanje za avanturistično in akcijsko športno fotografijo, najbolj nenavadne in ustvarjalne podobe pa so javnosti predstavljene kot umetniška dela. Finalne slike bodo potovale okrog sveta do konca letošnjega leta, kot del edinstvene fotografske razstave kulturnih prestolnic, zato ne zamudite priložnosti, da v njih uživate tudi v ljubljanskem Cityparku.