nedelja, 26. avgust 2018

Lenovo z novimi družinami tablic in sistemom Android™

Pred dnevi je družba Lenovo predstavila najnovejšo generacijo tablic s sistemom Android, ki so namenjene deljenju in zabavi vseh družinskih članov. Modeli Lenovo Tab E7, Lenovo Tab E8, Lenovo Tab E10, kot tudi novi Lenovo Tab M10 in premijska tablica Lenovo Tab P10 so še bolj praktični. Zmogljive, tanke in lahke tablice, oblikovane glede na potrebe posameznih vrst uporabnikov, se zelo dobro znajdejo v gospodinjstvu.
Lenovo_Tab_E7


Danes ima že skoraj vsaka družina vsaj eno tablico, na kateri člani družine brskajo po spletu, opravljajo spletne nakupe, igrajo igre ter uživajo v večpredstavnih vsebinah. Tablice v primerjavi s pametnimi telefoni nudijo večje udobje ob ogledu vsebin, hkrati pa so bolj prenosljive od prenosnih in namiznih računalnikov – uporabniki jih lažje uporabljajo v postelji ali na izletu. Marsikatero gospodinjstvo se je soočilo z izzivom, katero tablico izbrati glede na njeno zmogljivost, mobilnost, cenovno dostopnost in prijaznost do otrok. Družba Lenovo je pripravila več novih Androidnih tablic, ki so ukrojene glede na potrebe sodobnih družin in optimizirane za posamezne družinske člane. Odlikujejo jih cenovna dostopnost ter za posamezen cenovni rang nadpovprečne zmogljivosti, deljenje med posameznimi člani gospodinjstva pa elegantno rešujejo z uporabniškimi profili.

Lenovo Tab E7, Lenovo Tab E8 in Lenovo Tab E10 so prilagodljive tablice za skoraj vsak žep in so namenjene družinam s plitkejšimi proračuni, a so tablice kljub temu kos skoraj vsem potrebam družinskih članov.

Vstopni model Lenovo Tab E7 ima najboljše razmerje med ceno in zmogljivostmi, tablica z elegantno vitkim profilom (debelina 10,3 mm) pa ima vgrajen 7-palčni zaslon ter baterijo, ki ji zagotavlja do 5-urno1 avtonomijo delovanja ob ogledu video vsebin. Nameščen sistem je Android Oreo Go Edition, ki prinaša s seboj vitkejše aplikacije, več prostora za hrambo podatkov in še izboljšane zmogljivosti.

Gospodinjstvom z več uporabniki tablic je namenjen model Lenovo Tab E8, saj podpira več različnih uporabniških profilov, ki imajo vsak svoj vmesnik in prostor za shranjevanje podatkov. Tablica Lenovo Tab E8 je opremljena z 8-palčnim zaslonom visoke ločljivosti, ki skrbi, da so fotografije in filmi videti živobarvno, prednji zvočnik s tehnologijo Dolby Atmos® pa pričara skoraj kinotečno zvočno izkušnjo. Lenovo Tab E8 je debela le 8,9 mm in tehta le 320 gramov, kar ob 10-urni avtonomiji (1) predvajanja video vsebin pomeni, da je tudi idealna spremljevalka na poti.

Tablica Lenovo Tab E10 je namenjena družinam, ki od domače tablice zahtevajo kar najbolj celovito avdio-vizualno uporabniško izkušnjo.


Zmogljiva in tanka tablica ima vgrajena dva prednja zvočnika, podprta s tehnologijo Dolby Atmos. Pod 10-palčnim zaslonom visoke ločljivosti je vgrajen zmogljiv procesor Qualcomm® Snapdragon™ 210. Tako kot tablica Lenovo Tab E8 je tudi model Lenovo Tab E10 opremljen z dvema kamerama – prednja je ločljivosti 2 milijonov pik hrbtna pa 5 milijonov pik in opremljena s sistemom samodejnega ostrenja.

Lenovo Tab M10: vsestranska družinska tablica za vse generacije

Gospodinjstva, ki se želijo znebiti kablov, pogosto uporabljajo tablice. Uporabnikom, ki si želijo optimalne digitalne zabave, je namenjena tablica Lenovo Tab M10. Je lahka in prilagodljiva – idealna za brskanje po spletu doma, odlično pa zna zamotiti tudi mlajše ob obisku restavracije. Vgrajen ima zmogljiv osemjedrni procesor Qualcomm Snapdragon ter odličen 10,1-palčni zaslon polne visoke ločljivosti. Za pristen zvok skrbi tehnologija Dolby Atmos.
Lenovo_Tab_E10
Za svojo velikost tanka in lahka tablica (tehta 480 gramov) Lenovo Tab M10 blesti na področju večpredstavnosti, saj ima na prednji strani vgrajena kar dva zvočnika. Družinam je na voljo tudi zgovorno poimenovan dodatek Kid’s Pack, ki z naprednim ovitkom poskrbi, da tablica postane bolj odporna na udarce in padce, hkrati pa aktivira otroški profil, ki vsebuje aktivne in prečiščene vsebine za najmlajše.

Lenovo Tab P10: personalizirana tablica za daljše užitke.

Gospodinjstvom, kjer prednjači ogled video in drugih večpredstavnostnih vsebin, je namenjena premijska tablica Lenovo Tab P10. Zastavonoša med Lenovo Androidnimi tablicami se ponaša z dvojno stekleno zasnovo in kovinskim robom ohišja. Ultra vitka (7 mm) in lahka (440 gramov) tablica je na voljo v izstopajočih barvnih kombinacijah – črni ali beli, ki po zaslugi steklene površine ob obračanju oddajata impresivne odseve.

Tablica Lenovo Tab P10 blesti na področju digitalne zabave, saj je opremljena s kar štirimi zvočniki, podprtimi s tehnologijo Dolby Atmos. Na hrbtni strani ima vgrajeno kamero ločljivosti 8 milijonov točk in sistemov samodejnega ostrenja, kamera na prednji strani pa motive zajema z ločljivostjo 5 megapik.

Osupljivo lepo oblikovana in zmogljiva tablica je namenjena dolgotrajni uporabi, za praktičnost v večuporabniškem okolju pa skrbi še vgrajen ultra hiter bralnik prstnih odtisov. Vsak član družine ima lahko svoj profil, že en sam dotik s prstom na bralnik pa poskrbi, da se nov uporabnik v tablico hipno prijavi in dobi svoje personalizirano namizje, nastavitve, aplikacije, igre in lastne datoteke – vse ločeno od nastavitev in podatkov drugih uporabnikov. Tako ima vsak ožji in širši družinski član – starš, otrok ali sorodnik – svoje okolje v tablici.

Nove tablice bodo v evropskih državah, vključno s Slovenijo, naprodaj v naslednjih mesecih:

Lenovo Tab E7 z ovitkom bo na voljo od 79 evrov naprej z začetkom prodaje v septembru.
Lenovo Tab E8 bo na voljo od 119 evrov naprej z začetkom prodaje v avgustu.
Lenovo Tab E10 bo na voljo od 129 evrov naprej z začetkom prodaje v novembru.
Lenovo Tab M10 bo na voljo od 199 evrov naprej z začetkom prodaje v novembru.
Lenovo Tab P10 bo na voljo od 269 evrov naprej z začetkom prodaje v oktobru.