sreda, 28. november 2018

Dvorni alkimist Rimskih term bo magično pričaral najdaljšo noč

Zadnji mesec v letu se radi ozremo na iztekajoče se leto, se spomnimo dobrih stvari in pripravimo načrte za naprej. To veliko lažje naredimo, če smo v stiku sami s sabo, zato so Rimske terme kot nalašč za duhovni in fizični preporod, ki vas bo polne energije izstrelil v 2019.


Vikend energijske revitalizacije, ki bo v najmodernejših slovenskih termah potekal od petka, 30. novembra, do nedelje, 2. decembra, bo poskrbel, da boste ponovno vzpostavili notranje ravnovesje telesa, uma in duha. Z vadbo v termalni vodi in na prostem vas bodo strokovnjaki ezoteričnega osebnostnega razvoja popeljali v regeneracijo za višjo kakovost in zavedanje življenja. Če temu dodate še zvočno celično masažo s tibetanskimi pojočimi posodami ter vadbi Indian Balance in Aqua Indian Balance, ste na dobri poti, da odkrijete skrite zaklade v vas samih.

Eden od zakladov v vseh nas je tudi zdrava hrbtenica, ki nas ohranja močne in trpežne. V vikendu treh zakladov (uma, duše in telesa) boste od petka, 7. decembra, do nedelje, 9. decembra, skozi meditacijo poleg nasvetov, kako hrbtenico ohraniti zdravo, okrepili tudi čuječnost, skriti zaklad duše. Človeški um namreč ni namenjen le za spopadanje s kaotičnostjo modernega sveta in skozi dihalne vaje in vadbo ravnotežja v zdravilni termalni vodi Rimskih term, vas bomo naučili, kako okrepiti koncentracijo in se lažje prebijati skozi vsakodnevne izzive.



Tik pred prazniki, od petka, 21. decembra, do nedelje, 23. decembra, boste na zen winter vikendu (zimski vikend sproščanja) dobili tudi edinstveno priložnost, da dosežete stanje globoke sproščenosti in se spoznate s tehnikami, ki vas vodijo k zdravju in sreči. Jogijsko spanje in prebujanje, zen prha in ples, s katerim boste uravnali vibracije čaker vas bodo pripravili tudi za vrhunec vikenda, in sicer edinstven tečaj joge za pare.

Čas božičnih počitnic od sobote, 22. decembra, do srede, 2. januarja 2019, v Rimskih termah posvečajo družinski harmoniji. Najmlajši bodo skozi delavnice hvaležnosti odkrivali svoje umetniške žilice in se zabavali ob otroških predstavah, na božični večer pa uživali zimske radosti in sladkosti na ledenem pikniku.



Da se boste od starega leta poslovili kar se da pripravljeni, bo poskrbel tudi čisto pravi dvorni alkimist, ki vam bo ob prehodu v novo leto, v pravljičnem šotoru pričaral magične trenutke. Na najdaljšo noč v letu vam silvestrska programa Ferdinand in Sofija poleg slavnostne silvestrske večere ponujata tudi neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu ter organizirana vodenja, izlete, sprehode ter odkrivanja okoliških kulturnih znamenitosti in naravnih lepot. Z na novo odkritimi zakladi v sebi se boste tako od starega leta poslovili mirni in polni zagona za nove izzive v 2019.