nedelja, 21. april 2019

Hoja po bosonogi Kneippovi poti Term Snovik

Turistična zveza Slovenije, Terme Snovik, Zavod za gozdove Slovenije ter GIZ Pohodništvo in kolesarjenje v soboto, 11. maja 2019 vabijo na hojo po bosonogi Kneippovi poti, s pričetkom ob 10. uri, v prireditvenem šotoru pri Termah Snovik. 



Prireditev se bo pričela v šotoru pri Termah Snovik s pozdravnim nagovorom predstavnika Term Snovik in predstavnika akcije Naj poti v Sloveniji ter nadaljevala z okroglo mizo na temo Tematskih poti v sodelovanju Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, Turistično zvezo Slovenije, Zavodom za gozdove Slovenije in GIZ-om pohodništvo kolesarjenje. 

 Vodena hoja po 3,2 km dolgi bosonogi poti, ki je bila lansko leto na Dnevih slovenskega turizma, razglašena za najboljšo tematsko pot, se bo pričela ob 11.30 uri. Pot poteka po travniku, pesku, skozi gozd in drugih naravnih materialih. Predvidoma ob 11.30 uri se bo pričela vodena hoja po 3,2 km dolgi Kneippovi bosonogi poti, ki naj bi trajala do 14. ure. Sledi zaključek ob kulinaričnem presenečenju, ki naj bi trajal do 15. ure ali malo več…

Obvezna je predhodna prijava na info@turisticna-zveza.si, najkasneje do ponedeljka, 6. 5. 2019. Kotizacija znaša 15 € / osebo in vključuje dobrodošlico, popoldansko kulinarično razvajanje ter vodenje po bosonogi poti. Plačilo kotizacije bo mogoče le v gotovini na dan prireditve.