torek, 17. september 2019

Modni kosi, ki jih mora ženska imeti v jesenski garderobi

Ni skrivnost, da so ženske radi urejene in opažene. Tiste, ki obvladajo kombiniranje, znajo iz zaloge lastnih oblačil, ki jih imajo na voljo, ustvariti vedno zanimiv modni slog. Zato je priporočljivo, da vsebuje vaša garderobna omara v vsakem letnem času nekaj tistih modnih kosov, ki vam bodo omogočili brezskrbno kombiniranje. Morda vam bo nekaj namigov glede priporočljivih in uporabnih modnih kosov te jeseni prav prišlo. 




Trenčkot – jesenski plašč

Modni trenčkot je idealen za hladnejše jesenske dni. Klasičen, v pasu zategnjen jesenski plašč ne gre nikoli iz mode. Primeren je za prehodna obdobja in velja za obvezen kos v garderobi vsake ženske. Dobro izbran trenčkot nas lahko spremlja kar nekaj jeseni, zato se pri nakupu trenčkota ne splača varčevati. Izberite kakovosten material in nevtralno barvo, ki jo boste lahko kombinirale k različnim modnim stajlingom te jeseni.

Enobarvne elegantne hlače
V garderobni omari vsake ženske je dobro imeti en kos črnih in en kos svetlih elegantnih hlač. Elegantne črne in svetle hlače lahko kombinirate k skoraj vsem barvam in k večini oblačil, ki jih imate v vaši garderobi. V njih boste vedno videti popolno, le pravilen kroj morate izbrati.

Pleten pulover ali puli
Ženske zelo rade nosimo pletenine, saj so mehke, prijetno nosljive in k sreči vedno modne. V omari je dobro imeti barvne različice modnih pletenin, ki vam bodo omogočale preprosto in modno kombiniranje. V letošnji jeseni vam bodo zagotovo prav prišle pletenine v vseh odtenkih rdeče in nevtralnih odtenkih kožne nude barve.

Pleten pončo ali jopica
Pleten pončo je praktičen in udoben, je opazen in je prava izbira za jesenske dni. V kolikor še v vaši garderobi nimate vsaj enega kosa ženskega ponča, si ga omislite. Na voljo je v neštetih modnih krojih in barvah, je lahkoten in prijetno nosljiv. Tudi daljše pletene jopice so nepogrešljiv kos jesenske kolekcije. Lahko so enobarvne ali pa z vzorcem, lahko se zapirajo z gumbi ali pa se preprosto zvežejo s pasom. Pletenine so eden najpomembnejših kosov jesenske garderobe, zato si jih privoščite z veliko mero stila in okusa.

Mala črna oblekica
Odkar jo je leta 1926 predstavila modna ikona Coco Chanel, je vse do danes ostala stalnica v garderobi vsake ženske. Vedno se dobro prilega našemu telesu. Skrije tisto, kar želimo skriti in poudari tisto, kar želimo poudariti. V vsakem trenutku jo lahko iz dnevnega stajlinga spremenimo v večernega.



Jesenski čevlji Jesenski modni korak bo udoben. Obvezen kos k športnemu stajlingu so beli športni copati, ki jih trg ponuja v neštetih različicah. K dnevnemu ali večernemu stajlingu pa kombinirajte modne salonarje in priljubljene gležnjarje s srednje visokimi petami, ki vam bodo letos zagotovo nudili udoben korak. Priporočamo čevlje znamke ara, ki je dobro znana po udobju, tudi zaradi polovičnih številk in različnih širin kopit, v zadnjem času pa so dali veliko poudarka tudi na modne trende. Prve jesenske kolekcije pa nam sporočajo, da bomo zraven usnjenih, spet nosile raznovrstne žametne čevlje in škornje, ki bodo visoki in nabrani.

Noro dobra jesenska torbica Jesenska torbica je lahko velika ali majhna, le naj bo noro dobra. Ženska modna torbica je zagotovo "must have" modni dodatek, kateremu ženske posvečamo posebno pozornost. Zato imejte v svoji jesenski kolekciji vsaj eno kakovostno torbico, ki se bo ujemala z vašim slogom oblačenja in vašo identiteto.