ponedeljek, 06. junij 2016

Ana Laura Rednak prejela nagrado za podjetniško odličnost

»Nagrada za podjetniško odličnost je dodatna potrditev, da delamo dobro. Je potrditev, da je pot, po kateri v podjetju Skaza sledimo začrtani viziji, prava. Ob tej priložnosti se zahvaljujem vsem, ki so glasovali zame, predvsem pa moji ekipi, brez katere vsega tega ne bi bilo mogoče doseči,« je ob razglasitvi zmagovalcev v petih kategorijah za nagrade IAMPRO MBA Awards 2016 dejala Ana Laura Rednak, izvršna direktorica podjetja Skaza.


Ana Laura Rednak, izvršna direktorica podjetja Skaza.


Nagrade so podelili na 3. mednarodnem poslovnem srečanju MBA & Business Gala Dinner v Hotelu Mons Ljubljana, Four points by Sheraton. Na prestižnem dogodku so se na vsakoletnem srečanju Business Intelligence Centra (BIC) in mednarodnega združenja IAMPRO (International Association of MBA Professionals) zbrali lokalni in mednarodni poslovneži, podjetniki in menedžerji.

Nagrado za podjetniško odličnost je v imenu Ane Laure Rednak, ki je bila poslovnem potovanju v tujini, prevzela Barbara Kitek, vodja kadrovske službe v podjetju Skaza, Rednakova pa je v kratkem filmčku, ki ga je posnela prav za to priložnost, poudarila, da si bo s svojo ekipo tudi v prihodnje prizadevala za uresničevanje poslanstva podjetja Skaza, to je razvijati inovativne produkte, ki bodo povezovali človeka z naravo: »Obljubljam, da bom upravičila zaupanje vseh, ki so mi že drugo leto zapored dali svoj glas.« Tudi lani je namreč zmagala v eni od petih kategorij in prejela nagrado za vodstveno odličnost.