torek, 28. april 2020

Najboljši in najcenejši šivalni stroji bernette za otroke in začetnike

Švicarska znamka šivalnih strojev BERNINA sodi med najboljše na svetu. Poleg krovne znamke za odlične in zahtevne šivilje, so razvili linijo najboljših strojev tudi za otroke in začetnike. Poimenovali so jo bernette. Ohranili so švicarsko odličnost, praktičnost in enostavnost, cenovno pa so mnogo dostopnejši.




Zgodba imena bernette
Podjetje Bernina, vodilni svetovni proizvajalec šivalnih in vezilnih strojev, je bilo ustanovljeno pred več kot 125 leti. Leta 1989 je Odette Ueltschi, inovatorka ter vnukinja ustanovitelja, ki nadaljuje tradicijo in vodenje podjetja, na potovanju po Japonski predstavila novo, neodvisno blagovno znamko bernette. Tisti z ostrim očesom boste besedi BERNINA in Odette lahko hitro povezali z novo znamko bernette. Gre za ime, ki povezuje tradicionalne vrednote matične znamke z novo, atraktivno ponudbo. Znamka bernette vključuje šivalne stroje, vezilne stroje, overlock in coverlock stroje ter dodatke.

Obe znamki se zelo lepo dopolnjujeta. Kupci strojev BERNINA pravijo: »Želim najboljše. Ker si to zaslužim.« Medtem ko kupci šivalnih strojev bernette pravijo: »Želim najboljše za ugodno ceno.« Strategija dveh blagovnih znamk omogoča skupini BERNINA, da z dobro zasnovano ponudbo izdelkov zadovolji edinstvene potrebe različnih segmentov kupcev.

Sew&Go je najboljša izbira za začetnike
Prvi v Sloveniji vam omogočamo izbiro strojev bernette iz linije Sew&Go. Gre za mehansko, izjemno funkcionalno linijo, enostavno za upravljanje, z univerzalnimi, snemljivimi tačkami in številnimi uporabnimi funkcijami. Ima lepo oblikovane, jasne linije in sodoben, ergonomski dizajn. Višja številka modela pomeni še več popolnosti, posodobljenosti in funkcionalnosti. Izbirali boste lahko med modeli Sew&Go 1, Sew&Go 3, Sew&Go 5, Sew&Go 7 in Sew&Go 8, vsi pa so ustvarjeni ne le za mlajše šivilje ali šiviljčke, temveč tudi za vse, ki svoje šiviljsko znanje šele pilite ali šele razvijate šiviljsko žilico. Ali pa preprosto potrebujete šivalni stroj na vikendu, da bo ta še lepše urejen, vaša sprostitev pa bo prinesla čudovito zadovoljstvo.



Vsi ljudje smo kreativni
Kreativnost je dana samo človeku. Seveda jo moramo odkriti in razvijati. Pomembno je, da vi, kot začetnik ali vaš otrok spoznata in ugotovita, da so vam te ročne spretnosti pisane na kožo. Spodbudili boste otrokove in svoje skrite talente, šivanje pomeni sproščanje, skozi obdobje pandemije pa smo prišli do ugotovitve, da smo v življenjski naglici velikokrat pozabili na ročna dela. Na ohranjanje znanj naših prednikov ali naše mladosti.

Najcenejši kakovostni šivalni stroji na vaši mizi
Modeli Sew&Go znamke bernette so narejeni z mislijo na mlade ustvarjalce in začetnike. V kompletu boste dobili tačke, vključno s tisto za izdelavo gumbnic in šivanje zadrg. Že osnovni model Sew&Go 1 zagotavlja 10 različnih vrst šivov, največjo širino šiva 5 mm in odlične osnovne funkcije. Največji model Sew&Go 8 pa zagotovi skoraj vse, kar ustvarjalka potrebuje: šivanje, prešivanje, štepanje, pomnjenje, rezanje in še in še. Cena posameznega modela šivalnega stroja odraža njegovo zasnovo in funkcije.

Cene in opise posameznih modelov šivalnih strojev si lahko ogledate TUKAJ
Za podrobnejše informacije pa se obrnite na maryna@marynastudio.com