nedelja, 8. avgust 2010

Vsaj dve uri prej pridite na košarko Slovenije in Španije

V torek, 10. avgusta ob 20:30 uri, bo na sporedu najbolj pričakovan športni dogodek leta na slovenski tleh, Telemachov košarkarski spektakel v največji slovenski dvorani, ki smo jo že vsi skupaj dolga leta težko čakali. V njej bo prvo mesto zasedla košarka, odprla pa jo bo Košarkarska zveza Slovenije, ki bo priredila izjemno tekmo med reprezentancama Slovenije in Španije, katere košarkarji so svetovni in evropski prvaki ter olimpijski podprvaki.



Za tekmo je izredno zanimanje. Vstopnice so bile razprodane v pičlih 13 dneh. Dobro so se odzvali tudi povabljeni gostje, dogodek pa bo pokrilo tudi rekordno število novinarjev.

Žal se pri razporeditvi sedežev vse ni izšlo po načrtu, saj je prišlo do določenih nihanj med načrtom in dejanskim stanjem sedežev v dvorani. Vse imetnike vstopnic manjkajočih sedežev naprošamo, da se zglasijo pri najbližjih hostesah, ki bodo obiskovalce nato pospremile do prostega sedeža, ki bo cenovno enak ali celo boljši od kupljenega.



Ker gre za otvoritveno tekmo novega objekta, katerega vsi skupaj šele dobro spoznavamo, vse vljudno prosimo za mnogo razumevanja. Na Košarkarski zvezi Slovenije so nam povedali, da se trudijo, da bo vseh 12.500 obiskovalcev iz ŠRC Stožice odšla nasmejanih in polnih novih spominov ter doživetij.

KOŠARKARSKA ZVEZA SLOVENIJE IN MESTNA OBČINA LJUBLJANA VSE OBISKOVALCE TEKME MED SLOVENIJO IN ŠPANIJO POZIVATA, DA V DVORANO PRIDEJO VSAJ DVE URI PRED ZAČETKOM TEKME!

UREDITEV PARKIRANJA IN OBRATOVANJE LINIJ MESTNEGA POTNIŠKEGA PROMETA OB OTVORITVENIH TEKMAH V CENTRU STOŽICE - KLIKNI


.