četrtek, 25. april 2024

Pestro in nepozabno preživljanje prvomajskih praznikov v Termah Snovik!

V Termah Snovik so se ob bližajočih se prvomajskih praznikih spet odločili za pester in bogat animacijski program, namenjen celotni družini. Njihov cilj je ustvariti sproščeno in zabavno vzdušje, kjer se boste lahko povezali z najdražjimi in ustvarili nepozabne spomine.



Na voljo bo široka paleta aktivnosti, ki bodo zadovoljile vse okuse in starostne skupine. Za ljubitelje narave je organiziran pohod do bližnje kmetije z degustacijo domačih dobrot. Za ustvarjalne duše so pripravljene delavnice z naravnimi materiali. Vodne navdušence bo razveselil vaterpolo, tiste, ki pa se želijo preizkusiti v sreči, pa čaka kolo sreče na bazenu.

Poseben vrhunec bo kresovanje s Plačkom Snovičkom, ki bo potekalo 30. aprila v večernih urah. Ne zamudite niti tradicionalnega prvomajskega golaža, ki bo na voljo 1. maja, takoj po prijetnem prebujanju ob zvokih Godbe Tuhinjske doline.



Za dodatno razvajanje in sprostitev vam Terme Snovik predlagajo naslednji izlet: najprej dopoldansko kopanje v zdravilni termalni vodi z vodnimi masažami, nato pa si privoščite masažo in zaključite z okusnim kosilom v prenovljeni restavraciji Potočka, kjer vas bodo čakale sezonske jedi iz špargljev, čemaža in seveda znamenita Tuhinjska postrv.

Podroben urnik dogajanja med prvomajskimi prazniki: https://www.terme-snovik.si/si/novice/prvomajski_animacijski_program

Ne odlašajte in rezervirajte svoj oddih v Termah Snovik! Pričakuje vas nepozabno praznovanje prvega maja, polno zabave, sprostitve in ustvarjanja nepozabnih spominov.