sreda, 18. december 2019

Ljudje odprtih rok 2019

Ljubljana, 18.12.2019 – V Narodni galeriji je potekala sklepna prireditev akcije 'Ljudje odprtih rok' v organizaciji revije Naša žena/Ženska, na kateri so za dobrotnika leta 2019 razglasili Društvo Humanitarček iz Maribora, ki ga vodi predsednica Ninna Kozorog, za darovalca Šolski center Novo mesto – Srednja gradbena, lesarska in vzgojiteljska, ki jo vodi ravnateljica Damjana Gruden, za izjemno osebnost Jožeta Okorna iz Trebnjega in za dobrega človeka leta 2019 Lauro Novak iz Ilirske Bistrice.

Na fotografiji z leve: Mišel Pristov, Ninna Kozorog, Jože Okoren, Marta Krpič, Damjana Gruden in Laura Novak.Prireditve se je udeležila tudi mag. Ksenija Klampfer, ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Z Marto Krpič, odgovorno urednico revije Naša žena/Ženska sta podelili zahvalne listine in srebrno okrasno zaponko ptice v letu, ki zaščitni znak akcije Ljudje odprtih rok.

Vse nominiranke in nominiranci akcije 'Ljudje odprtih rok 2019' skupaj z ministrico mag. Ksenijo Klampfer in Marta Krpič, odgovorna urednica revije Naša žena/Ženska.

VIDEO - Ramona Irgolič, pevka


Ramona Irgolič je s svojim lepim pevskim nastopom navdušila občinstvo in polepšala prireditev. Nastopila je brezplačno.