sobota, 28. oktober 2023

Preživite krompirjeve počitnice v idilični Tuhinjski dolini

V Termah Snovik so v času krompirjevih počitnic pripravili pester in zanimiv animacijski program za vse generacije, s posebnim poudarkom na aktivnostih in dejavnostih za družine, zato vas vabijo, da jih obiščete ter se katere izmed številnih dejavnosti udeležite tudi sami.



Poleg kopanja v bazenih bo ves čas počitnic potekal razgiban animacijski program, ki bo poskrbel za nepozabne počitnice. Najmlajše bodo zagotovo navdušile vodne vragolije, iskanje skritega zaklada, otroške ustvarjalne delavnice z naravnimi materiali, čisto pravi čarovniški večer, izrezovanje buč, palčkova zabava s Snovičkom in še marsikaj drugega.



Starši in stari starši pa se bodo lahko ta čas razvajali v wellnessu in se prepustili izkušenim rokam maserjev, se sprostili v mirnem ambientu savn, ali pa zgolj uživali v podvodnih masažah na bazenih. Preskusili bodo lahko tudi Kneipp vodne oblive, se razgibali z vodno telovadbo ter dan zaključili v restavraciji Potočka ob  izbrani jesenski ponudbi. Dogodki bodo potekali v okolici Term z vodenimi pohodi, do izvira termalne vode, tudi z baklami. Zadišalo bo tudi po pečenem kostanju in seveda čarovniških piškotih.



Letošnje krompirjeve počitnice v Termah Snovik bodo trajale do nedelje 5. 11. 2023. 

Program po dnevih lahko spoznate TUKAJ