torek, 12. marec 2024

Glasba nas prav zares osrečuje

Naš prvi Lions klub Ljubljana, ustanovljen še v času nekdanje države, je za svoj osrednji letni dobrodelni dogodek namesto tradicionalnega plesa izbral glasbo. V prelepi, prenovljeni veliki dvorani ljubljanske Kazine so na mednarodni dan žensk in ob podpori več kot 160 prijateljev pripravili imeniten glasbeni večer, ki sta mu pečat z raznolikim glasbenim programom vtisnila Manca in Benjamin Izmajlov.



Piko na i je odrskemu dogajanju z dvema recitacijama dodal še en londonski diplomant muzikala Luka Markus, ki je publiko navdušil z recitalom dveh pesmi o ljubezni, partnerstvu, predanosti in brezmejni ljubezni. Kot se za dan žena spodobi. Počaščeni tudi s prisotnostjo predsednice Državnega zbora  mag. Urške Klakočar Zupančič ter dr. Aleša Musarja, so mednarodni dan žensk posvetili tistim, ki ostajajo na robu družbe.



Dobrodelno zbranih 3.000 evrov so podelili Zavodu Pod strehco, ki na Zaloški 42 v Ljubljani vsak delovnik zagotavlja brezplačne tople juhice za socialno ogrožene in starejše, ki ne morejo poskrbeti za topel obrok. Ekipa Zavoda Pod strehco je ta večer pripravila imenitno pogostitev ter gostom juhice ponudila tudi za nakup za domačo uporabo. Police s ponudbo so ostale skoraj prazne.














Dr. Aleš Musar, mag. Urška Klakočar Zupančič in predsednica LK Ljubljana Uršula Zore Tavčar.

























Dobro razpoloženje zaščitni znak večera.

























Darja Kuhar Kotnik in Branka Neffat.















Kulturno umetniški par Polona Vetrih in Mitja Rotovnik.














Luka Markus.

























Predstavnice Društva poslovnih žensk FAM. 

























Prvi slovenski lion Borut Miklavčič s soprogo Bredo.

























Ugledna pravnica Tjaša Andree Prosenc je prišla s prijateljicami.

























Veseli so bili tudi moški predstavniki_dr. Aleš Musar.