petek, 22. marec 2024

Velikonočni vikend za vso družino v Termah Snovik

 Ko se pomladno sonce prebije skozi oblake, Terme Snovik vabijo na pisano praznovanje velikonočnih praznikov. Od petka, 29. marca, do ponedeljka, 1. aprila, bodo obiskovalci lahko uživali v raznolikem programu, ki združuje tradicijo in zabavo.



Praznovanje se bo pričelo v petek zvečer z vodnimi vragolijami za otroke, ki bodo poskrbele za smeh in zabavo v vodnem raju. Ob 20. uri pa se bodo obiskovalci podali na pohod z baklami, kjer bodo v soju ognja odkrivali skrivnosti izvira termalne vode in se nato vrnili do toplih objemov Term Snovik.

Sobota bo postregla z barvanjem pirhov in pohodom po poti Palčka Snovička, kjer bodo otroci lahko raziskovali čarobni svet narave. Večer bo zaznamoval Slovenski večer z okusi Tuhinjske doline in melodijami harmonike, ki bodo združile družine v prazničnem duhu. Obiskovalci bodo lahko uživali v okusih, kot so šunka v testu, potica z različnimi nadevi in pirhi, barvita trdo kuhana jajca, ki so simbol velike noči. Te jedi ne le da so okusne, ampak so tudi del slovenske velikonočne tradicije, ki se prenaša iz roda v rod.

Nedeljsko jutro bo pozdravil velikonočni zajtrk v restavraciji Potočka, kjer bodo na mizi tradicionalne velikonočne jedi, ki odsevajo bogastvo slovenske kulinarike. Otroci se bodo lahko preizkusili v vaterpolu in iskanju pirhov na bazenu, kar bo nedvomno vrhunec dneva za najmlajše.

Ponedeljek bo prinesel še več vodnih vragolij in velikonočno kolo sreče na bazenu, kjer bodo srečneži lahko zavrteli kolo in osvojili zabavne nagrade. Obisk Palčka Snovička bo poskrbel za čaroben zaključek praznikov, polnih smeha, radosti in družinskega veselja.

V Termah Snovik se obeta nepozaben velikonočni vikend, kjer se bodo prepletale tradicija, zabava in družinsko druženje. Pridružite se jim in skupaj boste ustvarili spomine, ki bodo ostali za vedno v srcih sporočajo iz Term Snovik.

Več informacij na https://www.terme-snovik.si/sl