sreda, 16. oktober 2019

Terme Snovik v pričakovanju 500.000 nočitve

Letos mineva petindvajset let od postavitve prvega bazena v Snoviku in prav kmalu bodo zabeležili tudi pol milijona nočitev. V Termah Snovik v mesecu oktobru namreč pričakujejo jubilejnega gosta, ki ga bodo nagradili s prav posebnim presenečenjem.




Terme Snovik so najpomembnejši lokalni turistični subjekt, saj prispevajo kar polovico nočitev, ki jih beleži občina Kamnik. Nedvomno je pol milijona nočitev tudi svojevrstna nagrada za vse, ki so vsa ta leta na različne načine trudili za uspešno zgodbo Terme Snovik. Spodbudna novica in hkrati tudi obveza, da bodo tudi v prihodnje skrbeli za kakovost storitev in zadovoljstvo gostov.

Zgodba o Termah Snovik se je začela leta 1994, s postavitvijo prvega bazena  Tuhinjske doline. Le-ta je sprva navduševal predvsem okoliške kopalce. Goste iz bolj oddaljenih krajev je na začetku pritegnila radovednost, nato pa tudi ponudba in prepoznavnost najvišje ležečih term v Sloveniji. In danes? Prijazne okolju, energetsko varčne in učinkovite, se lahko pohvalijo s številnimi nagradami in zadovoljnimi gosti. Nadaljnji razvoj vidijo v nadgradnji obstoječe; zelene, aktivne in zdrave butične ponudbe, s poudarkom na zdravilni termalni vodi.

Voda v Termah Snovik je priznana kot naravno zdravilno sredstvo. Vsebuje kalcij in magnezij ter veliko drugih koristnih mineralov. Primerna je za kopanje in pitje, dobro vpliva na kosti, kožo in prebavo. Številne vodne atrakcije pa dobro vplivajo na povečano prekrvavitev, sproščanje in manjšo mišično napetost.

Foto: Terme Snovik