torek, 8. avgust 2023

Za prizadete v poplavah je Supernova donirala 100 tisoč evrov

Ljubljana, 8. 8. 2023 - Skupina Supernova izraža globoko sočutje vsem, ki so se minuli konec tedna znašli v težkih razmerah zaradi uničujočih poplav. Slovenija in njeni prebivalci se soočajo s preizkušnjo, kjer je potrebna solidarnost, ki je bila že mnogokrat dokazana. Hkrati izreka zahvalo izjemnim in požrtvovalnim gasilcem, vojakom, predstavnikom civilne zaščite ter številnim prostovoljcem za takojšno nesebično pomoč.


Za omilitev posledic uničujočih poplav se je skupina Supernova nemudoma odzvala z donacijo 100.000 evrov, ki jih je nakazala Rdečemu križu Slovenije. Prispevek bo omogočil takojšnjo najnujnejšo pomoč prizadetim gospodinjstvom, da bodo lažje popravili nastalo škodo in si čim hitreje uredili svoje domove.

O skupini Supernova:
Skupina Supernova je mednarodno podjetje s sedežem v Gradcu, usmerjeno v razvoj in upravljanje poslovnih nepremičnin v Avstriji, na Hrvaškem in v Sloveniji. Skupina Supernova je poleg omenjenih ključnih trgov dejavna tudi v Nemčiji, na Slovaškem in v Romuniji. Trenutni portfelj skupine je več kot 110 nepremičnin (in sedem nerazvitih lokacij) in ima bruto vrednost sredstev preko 2,2 milijarde EUR.