četrtek, 2. marec 2023

V teh dneh v Cityparku Ljubljana odpirajo kar tri prenovljene prodajalne

Ljubljana, 2.3.2023 - V našem največjem nakupovalnem središču Cityparku, ki letos praznuje 21. let svojega obstoja, v teh dneh odpirajo kar tri prenovljene prodajalne Sanolabor, 1001 dar in DM drogerie markt. 



V prenovljeni trgovini Sanolabor, lahko kupci izbirajo med širokim naborom prehranskih dopolnil, naravne kozmetike in izdelkov za zdrav vsakdan ter boljše počutje. Za vse pa so pripravili še posebno doživetje, saj lahko zavrtijo kolo sreče ter izbirajo med posebno ponudbo izdelkov po akcijskih cenah in izkoristijo kupon za 10 odstotkov popust na izdelek po svoji želji.

Jutri svoja vrata odpirata tudi prenovljena 1001 dar in DM drogerie markt prodajalna, da bo nakupovanje še prijetnejše. Stranke bodo lahko na ta dan od 10. do 19. ure izkoristile brezplačno ličenje pred vhodom v trgovino dm. Otroci pa bodo lahko med 10. in 18. uro v petek, 3. marca, in soboto, 4. marca, uživali v poslikavi obraza. V dm drogerie markt so za vse kupce pripravili privlačne izdelke Preprosto ugodno! Na dan otvoritve bodo obiskovalci ob nakupu prejeli tudi darilo.



Ob tej priložnosti je Andrej Ropret, center manager Cityparka dejal: »Svojim obiskovalcem želimo konstantno predstavljati svežo ponudbo in zanimive novosti. Kot vodilni pri postavljanju modernih trendov se trudimo, da bi vedno prvi ali med prvimi na slovensko tržišče pripeljali največje in najbolj zaželene blagovne znamke.«