sobota, 8. oktober 2011

42. sejem Narava-zdravje


Do nedelje 9. oktobra bo trajal 42. sejem Narava zdravje. Čeprav je letos skromnejši se ga splača ogledati. Sejem s sejmskim popustom ponuja izdelke, dejavnosti ter ekološko ozaveščene ideje za zdravo življenje in trajnostni razvoj. Vsebina je razdeljena na prehrano, wellness in gibanje, zdravje za jutri ter eko dom in okolje. Poudarek letošnjega sejma so certifikati.





Na sejmu se med drugim predstavljajo gobarji, medičarji, sadjarji, kmetje ter številni strokovnjaki s področja zdravstva, tako uradne kot komplementarne medicine s predavanji in nasveti. Prireditev osvešča obiskovalce tudi o nacionalnih naravnih danosti z razstavo avtohtonih živalskih pasem in 70 drevesnih vrst, ki uspevajo v Sloveniji.






Poudarek letošnjega sejma je na certifikatih. Zveza potrošnikov Slovenije je pregledala vse certifikate razstavljenih izdelkov in storitev, na sejmu pa njeni predstavniki obiskovalce informirajo o tem, kaj posamezni certifikat zagotavlja na kaj naj bodo pozorni pri nakupu izdelkov, katere so bistvene razlike med posamičnimi oznakami, kaj pomeni ekološko, naravi prijazno, zeleno, trajnostno ipd..


Fotogalerija 42.sejma Narava zdravje
.

Ni komentarjev:

Objavite komentar