četrtek, 5. november 2015

46. sejem Narava-zdravje odprt do nedelje

Ljubljana - Od 5., pa vse do nedelje, 8. novembra, bo na Gospodarskem razstavišču že 46. sejem Narava-zdravje, ki se v zadnjih letih predstavlja javnosti kot sejem za zdrav življenjski slog. Aktualne vsebine, ki jih ponujajo posamični sklopi – Prehrana, Zdravje, Naravna kozmetika, Gibanje, Wellness in Zeleno sobivanje – predstavlja letos 288 podjetij iz 21 držav. Za sejem velja iz leta v leto večje zanimanje. Radi in v velikem številu ga obiskujejo tudi seniorji in seniorke.




Sejem ponuja izdelke in storitve, ki jih je mogoče kupiti po ugodnih sejemskih cenah, in nagovarja s svojimi vsebinami vse generacije. Še zlasti z zelo bogatim in dinamičnim spremljevalnim programom, kjer je mogoče izbirati med prek 100 različnimi predavanji, delavnicami, degustacijami, okroglimi mizami idr. Vse te dodatne vsebine so brezplačno na voljo obiskovalcem do zapolnitve mest.



Letošnji sejem Narava-zdravje nas spodbuja k ozaveščenemu odločanju in izbiranju. Seznanja nas s pojmi, kot so trajnostno, ekološko, naravno idr. V sodelovanju z Zvezo potrošnikov Slovenije nas osvešča, kako se izogniti zavajanju in preveriti certifikate izdelkov. Sejem že leta poteka pod pokroviteljstvom Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Ministrstva za okolje in prostor.



Sejem je odprt od 9. do 19. ure razen nedelje ko bo odprt do 17. ure. Redna cena vstopnice je 7 evrov, za upokojence, dijake in študente pa 5 evrov. Z Mercatorjevem kuponom Pika pa je vstopnina za upokojence samo 3 evre. Podroben cenik s popusti pa si lahko ogledate na http://www.narava-zdravje.si/za-obiskovalce/vstopnina