torek, 26. junij 2018

16. Postrvijada v Termah Snovik - kulinarično tekmovanje

Ljubiteljske kuharice in kuharji ste v soboto, 30. junija vabljeni v Terme Snovik kjer bo potekala že 16. Postrvijada, ki se prične ob 10.uri. Gre za kulinarično tekmovanje med ekipami, ki jih sestavljata po dva člana. Postrvi iz Tuhinjske doline in osnovna živila bodo priskrbeli v Termah Snovik, za posodo in ostale začimbe bo morala poskrbeti ekipa sama. Vsaka ekipa bo morala pripravila dva krožnika postrvi, enega za ocenjevalno komisijo in drugega za pokušino obiskovalcev.

Prijavnine na tekmovanje ni, za prva tri mesta so zagotovljene lepe nagrade. Ekipa, ki bo osvojila prvo mesto bo za nagrado prejela nočitev za dve osebi v Termah Snovik s polpenzionom. Drugouvrščena ekipa bo nagrajena s 50 minutno Kneippovo masažo. Tretjeuvrščena ekipa pa bo nagrajena z 20 minutno klasično masažo. Vse druge sodelujoče ekipe pa prejmejo dve vstopnici za bazen in praktično nagrado. Na dan kulinarične prireditve imajo vse sodelujoče ekipe po končanem tekmovanju prost vstop v bazen, spremljevalci pa polovično ceno vstopnic.

Več informacij in prijave na: events@terme-snovik.si ali 01 83 44 109 Martina Klodič in na spletni strani http://terme-snovik.si/novice_in_obvestila/63/16_postrvijada_v_termah_snovik/