četrtek, 19. julij 2018

Fotografska razstava Natalije Kos v Hotelu Astoria Bled

Bled, 19.7.2018 – Ljubiteljska fotografinja Natalija Kos, ki je članica Foto kluba Triglavski narodi park Bled je v Hotelu Astoria na Bledu odprla samostojno pregledno fotografsko razstavo, ki bo odprta do septembra letos. Razstavlja 32 raznovrstnih fotografij s tem, da prevladujejo fotografije, ki so posnete v Triglavskem narodnem parku. Pred tem je imela projekcijo fotografij. Prikazala je 140 fotografij.



Natalijo, ki je doma na Ptuju je fotografija zanimala že ko je hodila v osnovno šolo vendar ni bilo prave možnosti, da bi se lahko s fotografijo bolje spoznala, kaj šele ukvarjala. Možnost se je odprla šele ko je pričela hoditi v službo. Družinske fotografije so bile prve njene fotografije. Za kaj več pa ni bilo časa. Bolj resno se je pričela ukvarjati s fotografijo ko se je upokojila in včlanila v Foto klub Triglavski narodni park Bled.



Po njenih fotografijah lahko vidimo, da jo privlači narava predvsem rože, hoja po hribih, potovanja malo pa tudi arhitektura in drugi motivi. Kljub temu, da je imela dve samostojni razstavi in sodelovala v večih klubskih razstavah pravi, da je začetnica in da se mora še veliko naučiti.