sreda, 08. avgust 2018

V ljubljanski Citypark prihaja največji Lego festival

V največje in najsodobnejše nakupovalno središče pri nas Citypark v petek, 24. avgusta, prihaja največji Lego festival doslej. Otroci in tisti, ki še niso izgubili otroka v sebi, bodo lahko do torka, 4. septembra, svojo ustvarjalnost izrazili ob sestavljanju kock v igralnicah, razporejenih po nakupovalnem središču, med sprehajanjem po »nakupovalnih ulicah« pa jih bodo pozdravljale ogromne skulpture iz kock. Nekatere med njimi so tako velike, da tehtajo celo več kot 100 kilogramov, med njimi tudi skulptura dinozavra in liki iz filma Vojna zvezd.
»Otroci že desetletja enostavno obožujejo Lego kocke. Slogan te znamke igrač, ki se glasi »samo najboljše je dovolj dobro«, velja tudi za Citypark, v katerem želimo svojim obiskovalcem ponuditi edinstvene in nepozabne izkušnje. Zato bi ob tem radi povabili vse otroke in družine iz Ljubljane in okolice, da obiščejo naš Lego festival in uživajo v igrači, ki že vse od nastanka vzpodbuja domišljijo in ustvarjalnost milijonov otrok in odraslih po svetu. Pričakujemo jih vsak dan. Ob koncih tedna smo zanje pripravili tudi posebne dogodke, na katerih jih bomo obdarovali,« je povedal direktor Cityparka Toni Pugelj.

Podoben Lego festival so v Cityparku gostili pred dvema letoma, ko je v ustvarjalnem igranju s kockami uživalo kar 10 tisoč otrok. Pričakujejo, da bodo tokrat z legendarno igračo priklicali nasmeh na obraze še več otrok, saj se z Lego festivalom v Cityparku začenja največji tovrstni dogodek v Sloveniji doslej.