sreda, 26. september 2018

Letno srečanje uporabnikov ZOD Ljubljana 2018

Ljubljana, 26. 9. 2018 – Zavod za oskrbo na domu Ljubljana je na Gospodarskem razstavišču pripravil letno srečanje uporabnik. Slavnostni govornik je bil Zoran Janković, ki je pohvalil delo kolektiva ZOD in dejal, da se bo zavzel, da se jim bodo plače dvignile. Obljubil je tudi, da cene za oskrbo na domu ne bodo dvignili, da bo lahko tovrstno storitev oskrbe lahko uporabljalo čim več Ljubljančanov.

foto platiše-7380

Prisotne je nagovorila tudi Lilijana Batič, direktorica ZOD, ki je dejala, da je vedno več povpraševanja po njihovih storitvah in da vedo težje dobiti ustrezen kader. Marinka Kapelj, predsednica Sveta uporabnikov pa se je v imenu vseh uporabnikov zahvalila zaposlenim delavkam in delavcem ZOD za skrbno in predano delo.

Srečanje je spremljal tudi pester kulturno zabavni program v katerem so nastopili igralec Gojmir Lešnjak – Gojc, raper Zlatko, pevka Tamara Goričanec in folklorna skupina Tine Rožanc. Po končanem programu je sledilo družabno srečanje ob prigrizkih in napitkih.

foto platiše-7288

V sodelovanju z Ljubljanskim potniškim prometom so vsem udeležencem omogočili brezplačen avtobusni prevoz na rednih linijah mestnega potniškega prometa.