sreda, 19. december 2018

Obiskovalce Cityparka bo v četrtek razveselil Božiček

Obiskovalci Cityparka, največjega in najsodobnejšega nakupovalnega središča v Sloveniji, se bodo v četrtek, 20. decembra ob 18. uri lahko razveselili obiska Božička, ki bo starše povabil, da se sprehodijo po tradicionalnem božično-novoletnem sejmu z bogato ponudbo daril za njihove najdražje, otrokom pa razdelil drobne pozornosti, ki jim bodo na obraz narisale nasmeh.

Božiček bo s svojim obiskom Cityparka razveselil najmlajše obiskovalce.


Še danes v sredo 19.12. pa tudi vi lahko pričarate nasmeh na obraz enemu od otrok iz socialno ogroženih družin, ki so na posebno smrečico želja v Cityparku obesili kartico s svojo novoletno željo, ki jim je starši ne morejo izpolniti. Citypark je namreč letos v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste–Polje ponovno pripravil dobrodelno akcijo »Lepo je dobiti, še lepše podariti«, vsak obiskovalec, ki otroku izpolni božično željo, pa v zahvalo prejme posebno Božičkovo priponko. Zbrana darila bo Božiček s predstavniki Cityparka jutri predal Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste–Polje in s tem otrokom še polepšal že tako čaroben praznični čas.

V prazničnem decembru je v Cityparku zaživelo tudi kar nekaj novih ali prenovljenih trgovin, med drugim bo v petek, 21. decembra, svoja vrata ponovno odprl tudi prenovljeni Hervis.