ponedeljek, 14. januar 2019

BIONIC je učinkovit koncept vadbe z elektromišično stimulacijo

Redna vadba je recept za dobro počutje. Z redno vadbo oblikujemo čvrsto telo, povečamo mišično moč in vzdržljivost. Da bi dosegli vse našteto in obenem še prihranili dragoceni čas, so v novem training studiu na Rudniku v Ljubljani zasnovali koncept vadbe BIONIC, pri katerem za hitro vidne rezultate, pridobljene na varen način, uporabljajo najnovejšo tehnologijo za elektromišično stimulacijo (EMS).

V training studiu BIONIC ponujajo nov koncept učinkovite vadbe s tehnologijo EMS (foto_Jure Kotnik)


Nov koncept vadbe BIONIC s tehnologijo za elektromišično stimulacijo
Koncept vadbe BIONIC omogoča, da v prijetnem in intimnem vzdušju posameznik iz svojega treninga iztrži največ, kar lahko. Z uporabo najnovejše tehnologije EMS lahko posameznik na varen način v hitrem času doseže vidne rezultate športne vadbe. Blagi električni impulzi, ki so podobni naravnemu delovanju prevajanja živčnih impulzov po telesu in jih sicer fizioterapevti že desetletja uporabljajo za rehabilitacijo različnih poškodb, med treningom v novem studiu poskrbijo za še dodatno krčenje mišic. V 20 minutah lahko tako posameznik doseže učinek uro in pol trajajoče klasične vadbe in pri tem stimulira kar 90 % vseh mišic. Za udobno vadbo, za katero je priporočljivo, da se izvaja dvakrat tedensko, v training studiu BIONIC poskrbi posebej v ta namen zasnovana moderna, lahka in oprijeta funkcionalna obleka, imenovana Powersuit. Ta omogoča brezžično uporabo tehnologije EMS in posledično enako svobodo gibanja, kot so jo posamezniki vajeni pri vadbi v svojih oblačilih.

Za varno vadbo v training studiu BIONIC skrbita licencirana in izkušena osebna trenerja Vanja Štembergar in Gal Pavlinič (foto_Jure Kotnik)


Vadba pod budnim očesom strokovnih in izkušenih osebnih trenerjev
V novem training studiu BIONIC bosta za varen in pravilen potek vadbe skrbela strokovno podkovana in izkušena osebna trenerja Vanja Štembergar in Gal Pavlinič. Oba sta licencirana AFP (Association of Fitness Professionals oziroma Zveza fitnes trenerjev) osebna trenerja, ki sta športu predana že od malih nog. Oba sta tudi tekmovala na področju fitnesa oziroma bodybuildinga. Vanja je med drugim na mednarodnem bodybuilding tekmovanju Maxximum Open 2016 osvojila 3. mesto. Ob odprtju novega studia je povedala: »Vsem, ki nas bodo obiskali, želimo omogočiti, da glede na svoje sposobnosti in razpoložljiv čas dosežejo najboljše učinke. Naj bo to individualni trening z uporabo tehnologije EMS, klasični individualni trening ali trening v manjših skupinah, naš cilj je preprost: prilagoditi vadbo posamezniku in tako varno in hitro zagotoviti vidne rezultate. Pomemben element našega studia je tudi intimno vzdušje, saj posamezniku omogočamo vadbo ena na ena z osebnim trenerjem oziroma v manjših skupinah do največ šest oseb.«

Pri vadbi se uporablja moderna, lahka in oprijeta funkcionalna obleka, imenovana Powersuit (foto_Jure Kotnik)


Več informacij o konceptu vadbe in novem training studiu BIONIC je na voljo na www.bionic.si