petek, 15. maj 2020

Bernette je rešitev za vse vaše ideje tekstilnega oblikovanja

Veliko novih in občasnih šivilj je prepričanih, da si ne morejo privoščiti visokokakovostnega šivalnega stroja. Pa ni tako! S švicarskim dizajnom in pod budnim očesom vrhunske skupine Bernina so stroji za šivanje, vezenje in overlock bernette najbolj kakovostni stroji in najbolje vložen denar. To lahko potrdijo obstoječi uporabniki in uporabnice in prodajalci, ki jih podpirajo. Bernette je popolna rešitev za vse vaše ideje.



Bernette prihaja iz družine najboljših šivalnih strojev.
Švicarsko podjetje Bernina, ustanovljeno pred več kot 125 leti, je vodilni proizvajalec šivalnih in vezeninskih strojev na svetu. Leta 1989 je Odette Ueltschi, lastnica in inovatorka, lansirala hčerinsko znamko bernette. Ime, ki je uravnotežena in enakovredna sestavljanka znamke BERNINA in imena Odette, predstavlja novo, inovativno znamko skupine Bernina. Ponudba izdelkov bernette vključuje šivalne, šivalno - vezilne in prekrivne (overlock) stroje ter dodatke.

Družinski proračun vam bo hvaležen!
Izdelki bernette so namenjeni tistim, ki želite visokokakovostni, a vendar domačemu proračunu prijazen stroj, ki je opremljen s številnimi koristnimi funkcijami in pripravljen na vse vaše ideje. Ne glede na to, ali ste mladi in se šele preizkušate v šiviljstvu ali sveža mamica, ki želi z ljubeznijo in skrbnostjo šivati za svojo družino, bernette za vas. To je stroj, namenjen tako popoldanskim, večernim ali polnočnim ustvarjalcem, za tiste, ki so po duši ustvarjalci, najsi bo iz potrebe ali veselja.

In četudi je vsaka šivilja drugačna, vsaka vez edinstvena, vsaka prešita odeja neponovljiva, obljube blagovne znamke bernette ostajajo za vse ustvarjalce in ustvarjalke enake. Zasnovana je v švicarskem dizajnu in zgrajena pod budnim očesom skupine Bernina, kar zagotavlja najvišjo kakovost in bogato funkcionalnost. Ob tem pa ima v mislih vaš proračun, ekonomičnost in varčnost. Bernette je popolna znamka za vse vaše ideje.

Linija bernette »b«
Poleg že predstavljene linije Sew&Go, obstaja druga linija strojev bernette, označena s črko »b«. Vključuje naslednje šivalne, vezilne, šivalno-vezilne in overlock stroje: b33, b35, b37 in b38.

Za šivilje in quilterke so idealni posebej opremljeni stroji b77; izjemno funkcionalen je kombinirani šivalno-vezilni stroj b79; za strokovnjake pa priporočamo vezilni stroj b70 DECO; navdušeni boste tudi nad kombiniranimi coverlock stroji b42 in b48, ter overlock strojem b44 .

Sedaj tudi v Sloveniji!
Stroji bernette so na voljo prek mreže pooblaščenih trgovin matične znamke BERNINA, v Sloveniji je to Maryna`s Quilt Studio. Enako vrhunsko je tudi usposabljanje in poprodajna podpora, ki jo znamka BERNINA že več generacij skrbno zagotavlja prek svoje mreže in je na voljo vsem kupcem bernette. Ekipa Maryna`s Studia se je pred časom vrnila iz Švice z izobraževanja ob izidu novega modela šivalno-vezilnega stroja b79. Prav odlično poznavanje strojev in kompetentno svetovanje so dodana vrednost servisa, ki ga zagotavlja skupina Bernina. Prodajalci so strokovnjaki v pravem pomenu besede in v Maryna`s Quilt Studiu uporabnikom znajo svetovati glede na njihovo znanje, potrebe in želje, kot bi jim svetovali na sedežu podjetja Bernina.




Novosti že to jesen, ugodnosti za naročila do avgusta!
Za oktober v Maryna`s Quilt Studiu se že danes napovedujeta dva nova, dovršena modela šivalnih strojev bernette b05 ACADEMY in bernette b05 CRAFTER, poleg tega pa tudi izpopolnjen overlock b64 AIRLOCK. Za vse predhodne rezervacije teh strojev do konca julija vam bodo odobrili 10-odstotni popust. Informacije o strojih dobite na sedežu podjetja, v njihovi BERNINA svetovalnici, na Medvedovi cesti 17, v Ljubljani. 

Navdušenje, ki se mu reče bernette
Prvi odzivi ustvarjalk, ki delajo s šivalnimi stroji bernette, so izjemni. Takole pravi ponosna lastnica bernette b38: »S strojem sem res zelo zadovoljna in me navdušuje. Tudi čas za privajanje nanj je bil bistveno krajši, kot ga morajo vložiti kolegice, ki delajo z drugimi stroji. Večina jih ima tudi težave s šivanjem z dvojno iglo, moja pa dela kot švicarska ura. Ker nimam stroja za pokrivni šiv, potrebujem dvojno iglo in ta funkcija mi je pri delu izredno pomembna. Šivanje je sedaj res užitek in ustvarjanje«.

Brez podmazovanja in z odličnimi funkcijami
Šivalne stroje bernette odlikuje vrsta prednosti. Najpomembnejša je gotovo ta, da jih ni treba podmazovati, saj so deli narejeni z uporabo teflonskih elementov in se ne obrabljajo, zato morate vzdrževati le čistočo stroja. Veseli boste tudi teh, najbolj cenjenih kvalitet strojev bernette:

- enostavna uporaba;
- intuitivna razumljivost;
- enostavna menjava tačk – snemljive tačke;
- tekoče in nežno šivanje;
- širok izbor šivov in funkcij, vključno s pisavami, pripravo gumbnic in krpanjem;
- šivanje katerega koli blaga, brez spuščanja vbodov;
- tiho delovanje;
- horizontalni čolniček;
- reguliranje pritiska tačke;
- oznake za šivanje na vbodni plošči;
- polavtomatski vdevalec sukanca;
- kakovostna osvetlitev šivalne površine;
- razširitev delovne površine za večje izdelke in projekte;
- možnost šivanje z uporabo nožnega pedala ali posebnega gumba.

Sedaj veste, da stroji bernette celovito izpolnjujejo vaše želje po kreativnosti. Končno boste lahko uresničili svojo ljubezen in strast do tekstilnega oblikovanja. Začnite takoj, še danes!

Oglejte si ponudbo strojev znamke bernette podjetja Maryna`s Quilt Studio & More in jim pišite za svetovanje maryna@marynastudio.com ali jih pokličite na 041 362 656.

Oglejte si celotno paleto strojev bernette tudi na youtube.com/mybernette.