sobota, 15. avgust 2020

Nov delovni čas notranjih termalnih bazenov v Termah Snovik #video

Iz Term Snovik sporočajo, da od petka, 14. 8. 2020 velja nov delovni čas notranjih termalnih bazenov. Obiskovalcem bodo tako na voljo dodatne ure sproščanja in plavanja v termalni vodi. Zjutraj odpirajo uro prej, vsak dan ob 8. uri, zvečer podaljšujejo za dodatno uro do 21. ure. Nespremenjeno ob sredah, petkih in sobotah poteka nočno kopanje do 22. ure. Odpiralni čas zunanjih bazenov ostaja nespremenjen, vsak dan od 9. do 20. ure.



Prav tako se spremeni delovni čas restavracije Potočka. Odpira se ob 7. uri zjutraj, ko že lahko popijete svojo prvo kavo ali čaj. Restavracija je odprta vsak dan do 22. ure, v petek in soboto do 23. ure. Kuhinja dela vsak dan do 21. oziroma 22. ure, kasneje, zadnjo uro pred zaprtjem, pa vam z veseljem pripravijo manjši hitri prigrizek.

Ko boste šli v Terme Snovik ne pozabite s seboj vzeti obvezno obrazno masko, eko svet termalnih užitkov obiščite le, če ste zdravi in ne kažete znakov morebitne okužbe, spremljajte pa tudi vsa ostala navodila in ukrepe v kompleksu, ki jih izvajajo skladno z ukrepi NIJZ.



Zaradi omejenega vstopa v notranje in zunanje termalne bazene je možen nakup le 2-urnih in 4-urnih vstopnic za kopanje, ne pa tudi celodnevnih vstopnic. Zato svetujejo, da pred odhodom od doma pokličete telefonsko številko 01 83 44 100 in preverite zasedenost bazena. 

Poleg kopanja pa spoznajte in preizkusite odlično pripravljeno Kneippovo bosonogo pot in izkoristite številne pohodne in kolesarske poti v bližini Term ter potešite lakoto z odlično gostinsko ponudbo restavracije Potočka.

Nov delovni čas tako za notranje bazene kot za restavracijo velja do preklica. 

Spremljajte  spletno stran www.terme-snovik.si ali družbene medije Term Snovik. 

Foto video: Janez Platiše