torek, 5. oktober 2021

Nova paketa A1 Podjetni brez vezave po ugodni ceni

A1 Slovenija kot prvi operater na trgu predstavlja poslovne pakete brez vezave in z garancijo zadovoljstva. Paketa A1 Podjetni novim in obstoječim poslovnim uporabnikom prinašata vse, kar podjetnik potrebuje za brezskrben posel: hitro in zanesljivo internetno povezavo, nizke stroške fiksne telefonije ter prednostno tehnično obravnavo.




Nova fiksna paketa A1 Podjetni malim in srednjim podjetjem prinašata številne ugodnosti za nemoteno poslovanje. Poslovni uporabniki lahko izbirajo med paketom z internetom ter paketom z internetom in fiksno telefonijo. Ne glede na to, za katerega se odločijo, bodo uporabniki po ugodni ceni dobili hitro in zanesljivo internetno povezavo s premium Fritz!Box modemom, prednostno tehnično obravnavo s 3-minutnim odzivnim časom ob delovnikih med 7. in 19. uro ter nizke stroške fiksne telefonije.

Ugodnosti, ki so jih lahko do sedaj koristili zgolj fizični uporabniki, so sedaj na voljo tudi poslovnim. A1 Podjetni sta namreč prva in edina poslovna paketa na trgu brez vezave, svojim naročnikom pa nudita tudi garancijo zadovoljstva. Ker A1 Slovenija verjame v kakovost svojih storitev, s ponujeno garancijo ponujajo brezplačno prekinitev naročniškega razmerja v prvih 3 mesecih z možnostjo vračila naročnin za to obdobje.

Podjetnikom je brezskrbno poslovanje v paketu A1 Podjetni net z internetno hitrostjo do 100/20 Mb/s na voljo za 28,99 € na mesec, v paketu A1 Podjetni net + tel, ki se ponaša z enako internetno hitrostjo in ponuja še neomejene klice v vsa slovenska fiksna in mobilna omrežja, pa za 32,99 € na mesec.

Uporabniki lahko izbrano paketno ponudbo tudi nadgradijo z višjimi hitrostmi interneta in statičnim IP naslovom ter dodajo televizijo. Uporabniki paketa A1 Podjetni net + tel pa lahko paket nadgradijo še z dodatnimi številkami, neomejenimi klici v EU in opremo (telefoni, ojačevalci signala).

Da bo poslovanje še bolj brezskrbno, sta paketa A1 Podjetni za nove naročnike pol leta na voljo po polovični ceni. Akcija velja do 31. decembra 2021.

Več informacij o ponudbi najdete na A1.si/Podjetni.