ponedeljek, 1. avgust 2022

V Termah Snovik bo potekal Snovičkov festival 2022

Iz Term Snovik so sporočili, da bo v soboto, 6. avgusta 2022 od 11. ure naprej potekal priljubljeni Snovičkov festival, ki ga bo vodil navihani palčelk Snoviček skupaj s svojimi prijatelji. Pripravlja pravo igrivo pustolovščino z vrsto delavnic, plesa in vodnih vragolij in seveda super nagradami (tudi novimi plišastimi Snovički in modnim dodatkom poletja – palčkovimi tatuji). Snovičku se bodo pridružile tudi druge maskote, na poti sta že Mihec iz Modrih novic in Zdravko iz Lidla.



 Tudi na ta dan bodo potekale redne Kneipp aktivnosti v vodi, vsak dan ob 10. uri skupinska vodena vodna telovadba, po kateri se osvežite s kozarcem zdravilne termalne vode, nato pa takoj sledijo Kneipp vodni oblivi z mrzlo vodo in sprehod po polžkasti bosonogi poti (tudi za otroke). Ko se bodo otroci fantastično zabavali, bodo starši imeli čas za obisk Wellness centra, kjer si vzamete čas za kratko sprostitev telesa in duha. V teh dneh še posebej priporočajo masažo hrbta SIVKA, saj eterično olje sivke deluje zelo sproščujoče, prav tako pa lajša bolečine v mišicah in pomirja kožo.  


Masaža bo na vas delovala pomirjujoče, spodbudila bo prekrvavitev, dobro počutje in energijo za super popoldne za nove družinske dogodivščine. Ne bo pa manjkalo odlične ponudbe v restavraciji Potočka in okusnega ledenega sladoleda ali osvežilnih ohlajenih termalnih napitkov. Kavarna in restavracija Potočka odpira vrata vsak dan ob 7. uri, dnevna kosila strežejo od 12. do 15. ure, na voljo je tudi nova a la carte ponudba, v baru na zunanjem bazenu pa osvežilni napitki in prigrizki.

Program festivala: 

11:00    Otvoritev festivala in prihod palčka Snovička in prijateljev
11:45    Palčkova plesna delavnica
12:00    Igranje z palčkovimi prijatelji 
12:30    Palčkova ustvarjalna delavnica 
13:30    Vodne vragolije
14:00    Bejzbol z vodnimi balončki 
14:15    Palčkov veliki lov na skriti zaklad 
14:45    Hoja po vrvi
15:30    Zaključek palčkove nagradne igre in podelitev nagrad 
15:45    Skupinsko fotografiranje palčka in prijateljev 
16:00    Zaključek Snovičkovega festivala


Vse animacijske aktivnosti so za obiskovalce bazena brezplačne.

 

Notranji in zunanji bazeni so odprti od 9. do 20. ure, do 22. ure pa vabljeni ob sredah, petkih in sobotah na nočno kopanje. Za masaže in tretmaje v wellness centru priporočajo vnaprejšnjo rezervacijo želene storitve in termina.

 

Več o dogajanju v Snoviku na www.terme-snovik.si.

 

Foto: Terme Snovik