petek, 14. oktober 2022

Program krompirjevih počitnic v Termah Snovik za vse člane družine

Krompirjeve počitnice so takorekoč pred vrati. Pa ste že naredili plan, kako jih boste preživeli? Kratek dnevni družinski oddih, na katerem si boste napolnili baterije, je zaradi hitrega tempa življenja zelo pomemben. Terme Snovik zagotavljajo obilo družinskih doživetij prav za vsakogar. Poleg kopanja v bazenih bo ves čas počitnic potekal razgiban animacijski program, ki bo poskrbel za nepozabne počitnice.



Najmlajše bodo zagotovo navdušile vodne vragolije, iskanje skritega zaklada, otroške ustvarjalne delavnice z naravnimi materiali, čisto pravi čarovniški večer, ko bomo zažgali zlobno čarovnico, izrezovanje buč, palčkova zabava s Snovičkom in še marsikaj. Letos so v ponudbo dodali tudi nova gozdna doživetja, doživetja z meditacijo, gozdno jogo za starše, za otroke pa gozdne ustvarjalnice in raziskovalnice, ki vključujejo tudi dvourno otroško varstvo. Večina aktivnosti je za dnevne obiskovalce bazenov in goste apartmajskega naselja brezplačna, za otroke do 4. leta je vstop na bazene brezplačen, ugodnejši nakup kart je na voljo tudi za otroke, dijake, študente, upokojence.



Starši in stari starši pa se bodo lahko ta čas razvajali v wellnessu in se prepustili izkušenim rokam maserjev, se sprostili v mirnem ambientu savn, ali pa zgolj uživali v podvodnih masažah na bazenih. Preskusili bodo lahko tudi Kneipp vodne oblive, se razgibali z vodno telovadbo ter dan zaključili v restavraciji Potočka ob  izbrani jesenski ponudbi. Dogodki bodo potekali tudi v okolici term z vodenimi pohodi do kmetije in do izvira termalne vode, tudi z baklami. Zadišalo bo tudi po pečenem kostanju in seveda čarovniških piškotih.

Letošnje krompirjeve počitnice v termah bodo trajale kar 10 dni, od 28. 10. do 6. 11. 2022.

Spoznajte program po dnevih TUKAJ