sreda, 19. oktober 2022

Slušalke Huawei FreeBuds SE, bodo postale vaše nepogrešljive spremljevalke

Brezžične stereo slušalke Huawei so se že dobro usidrale med ljubitelji tovrstnih naprav, zdaj pa je v Sloveniji na voljo še cenovno dostopnejši model odprtega tipa FreeBuds SE po ceni 59 evrov. Prepričale vas bodo z lično obliko v beli ali zeleni barvi, udobnostjo nošenja, kristalno čistim zvokom in izredno življenjsko dobo baterije. Prav tako pa se odlično razumejo z vsemi telefoni, tudi novimi Huaweievimi modeli Mate 50 Pronova 10 in nova 10 Pro.



Sodobno obliko slušalk in polnilne škatlice v beli ali zeleni barvi je navdihnila lahkotnost oblakov in neba. Zaradi natančne oblike in zasnove se prilegajo zunanjemu delu ušesa in zmanjšujejo pritisk na ušesni kanal, s čimer je doseženo izredno udobje pri nošenju. Shranjene so v estetsko dovršeni zaobljeni polnilni škatlici, ki je zasnovana, da se prilega žepu ali udobno počiva na dlani. 

Huawei pa je pri zasnovi slušalk uporabil najnovejše tehnologije, usklajene z izjemnimi tehnikami obdelave zvoka in natančno nastavljenimi visoko občutljivimi zvočnimi membranami.