torek, 20. december 2022

Praznično dogajanje v Termah Snovik

Med božično-novoletnimi prazniki si namenite čas le za sebe in za vaše najbližnje. Privoščite si prijetno razvajanje v termalnem kopališču Term Snovik, pogrejte se v svetu Savn, naročite se na masažo, da vas dotik zeliščnih olj umiri, in ne pozabiti zaviti v restavracijo Potočka, kjer vas dnevno pričakujejo z okusnimi kosili ali si raje le posladkate dan s svežimi domačimi tortami in toplimi napitki. Pridružite se razgibanemu animacijskemu programu, za vse starosti, okuse in želje. Na božični dan bo otroke obiskal Božiček, pridružil se bo še palček Snoviček in skupaj se boste zabavali ob vodnih vragolijah in drugih zanimivih igrah in ustvarjalnicah.

Na Štefanovo člani Turističnega društva Tuhinjska dolina organizirajo božični pohod z Jožefom in Marijo od jaslic do jaslic, ki jih bodo pripravili člani različnih društev. Zbor je pred Termami Snovik, nato pa se z Jožefom in Marijo ter osličkom odpravite na pohod. Spremljali vas bodo pastirji, meščani Betlehema, pričakale pa vas bodo ovčke in tudi kralji na konjih. Pohod bosta obogatila božična glasba in petje. Zaključek pohoda bo pred prireditvenem šotorom pri Termah Snovik, kjer bo ogled razstave jaslic v šotoru. Po krajšem kulturnem programu se boste ogreli s toplim čajem ali kuhanim vinom ter nazdravili novemu letu. Jaslice bodo na ogled do 6. 1. 2023.

Na najdaljšo noč v letu pa tokrat sproščeno kar v kopalkah nazdravite novemu letu na bazenu ob silvestrski večerji in animacijskim programom z glasbo v živo. Delovni čas ostaja nespremenjen, le na božični večer in na zadnji dan v letu vas vabimo ob nekoliko spremenjenih urah.

Praznični animacijski program na:  https://www.terme-snovik.si/media/dogodki/ANIMACIJSKI%20PROGRAM%20%20(31).pdf

Program aktivnosti in dogodkov v Termah Snovik: https://www.terme-snovik.si/sl/aktivnosti/dogodki-v-termah