torek, 9. april 2024

Pohitite z nakupom vstopnic za Pivo in cvetje Laško po ugodni ceni v predprodaji

»Early bird« vstopnice za najbolj zavzete privržence festivala Pivo in cvetje Laško so pošle v dobrih desetih dnevih. Ugodne cene v predprodajnem obdobju velja hitro izkoristiti.


Ljubljana, Laško, 8. april – Kljub prazničnim dnem so ljubitelji festivala Pivo in cvetje Laško že pokupili vse tk. im. »early bird« vstopnice. Obeta se veliko zanimanje, zato velja pohiteti z nakupom vstopnic po prijazni ceni v predprodaji. Nika Zorjan  ter Til Čeh in Petelini pripravljeni na »koncert doma«. Jim boste odprli vrata? Glasbeniki izbirajo najboljše od najboljšega in pilijo svoje nastope.

Tisti prvi, najbolj zavzeti ljubitelji festivala Pivo in cvetje Laško, so si oddahnili, saj že imajo svoje vstopnice za letošnji festival. Ne pa še vsi. Early bird vstopnice so privrženci kljub prazničnim dnem pokupili v dobrih desetih dnevih. Ostajata še dve seriji vstopnic v predprodaji, ki sta obe žepu zelo prijazni in organizatorji svetujejo vsem, da z nakupom pohitijo ter si pravočasno zagotovijo ogled priljubljenih glasbenikov in v Laškem vedno vznemirljivo festivalsko doživetje. Ponovno velja spomniti vse bodoče obiskovalce, da vsaka vstopnica vključuje tudi brezplačno povratno vozovnico z vlakom, ne glede na to ali je kupljena v predprodaji ali v rednem času festivala.

cene vstopnic v predprodaji:

od 25. 3. do 21. 6. 2024

dnevna

festivalska

24 evrov

55 evrov

od 21. 6. do 10. 7. 2024

dnevna

festivalska

28 evrov

60 evrov

 

 

 

cene vstopnic na dan dogodka

 

dnevna

festivalska

32 evrov

70 evrov

Festival že nestrpno čakajo tudi nastopajoči. Ta čas izbirajo najboljše komade za svoje nastope in brusijo aranžmaje za kar najboljšo izvedbo.

Nika Zorjan, vedno dinamična in vesela in navihani Til Čeh s skupino Petelini, pa se že pripravljajo na svojo prvo izvedbo »koncerta doma«, načrtovano v četrtek, 11. aprila. Gre za ogrevanje pred festivalom poimenovano »Pivo in cvetje pri tebi doma«, s katerim bodo razveseljevali ljubitelje in pogumne, ki so bili pripravljeni glasbenikom odpreti vrata svojega doma, povabiti na koncert družino, prijatelje in sosede. Glasbeniki ne pridejo praznih rok, s seboj pripeljejo tudi obilo jedače in pijače, pa še kakšno presenečenje za povrhu. Vznemirjenje med nastopajočima ekipama Nike in Tila je na višku, saj tako zelo intimni koncerti poleg lepe povezave zvezdnikov s svojimi privrženci, prinesejo tudi nujno premagovanje nelagodja zaradi – bližine. A družabna in odprta Prekmurka, ter sproščeni Til nimajo ovir in se vsega tega že veselita.

Naj ob tem spomnimo na program festivala, ki zagotavlja 18 izjemnih glasbenih dogodkov za različne glasbene okuse.

Oder

četrtek, 11. julij

petek, 12. julij

sobota, 13. julij

Zlatorog

Masayah

Mi2

Gibonni

Dan D

Šank Rock

Presenečenje

Nina Pušlar

Hamo & Tribute 2 Love

Deladap

Burin

Marko Vozelj in Mojstri

Dejan Dogaja

Til Čeh in Petelini

Simon Vadnjal

Helena Blagne

Dejan Vunjak in Brendijeve barabe

Zvita Feltna

Nika Zorjan

Žan Serčič in Šakali