četrtek, 1. avgust 2024

Snovičkov festival v Termah Snovik v znamenju Roka Terkaja

Snovik – V osrčju neokrnjene narave, kjer se prepletata mir in lepota, Terme Snovik z veseljem napovedujejo vrnitev tradicionalnega Snovičkovega festivala. Po lanskoletni prekinitvi zaradi poplav, bo ta čarobni dogodek ponovno razveselil obiskovalce v soboto, 3. avgusta 2024, od 10. ure dalje.




V objemu termalnih vrelcev in zelenih gozdov, bo Palček Snoviček s svojo pisano druščino maskot, med katerimi so Zdravko Lidl, Aktualko, Veselko in Bojan, pričaral nepozabne trenutke za najmlajše. Poseben gost tega dne bo glasbena hip-hop legenda Rok Terkaj – TRKAJ, ki bo s svojimi ritmi ogrel srca vseh prisotnih. Podroben program poglejte TUKAJ

Program festivala bo poln vodnih in ustvarjalnih animacij, ki bodo poskrbele za otroške nasmehe in čudovite nagrade. Dan se bo začel z vodno telovadbo in Kneipp oblivi za starše, sledila bo otvoritev festivala s prihodom maskot in fotografiranjem. Plesne delavnice, otroške vodne vragolije, ustvarjalne delavnice in lov na skriti zaklad bodo poskrbeli za nepozabno doživetje.



Vrhunec dneva bo nastop Trkaja in maskot, ki bodo s svojo energijo in veseljem napolnili zrak. Dan se bo zaključil z vodno aerobiko na zunanjem bazenu, kjer bodo obiskovalci lahko uživali v osvežujočem plavanju pod sončnimi žarki.

Poleg tega, Terme Snovik z veseljem najavljajo nov datum dogodka POSTRVIJADA 2024, ki je bil nedavno odpovedan zaradi slabega vremena. Sedaj bo ta kulinarični dogodek potekal 17. avgusta 2024, kjer bo Zala Resnik Poljašević, bivša tekmovalka Masterchef Slovenija, vodila prav poseben Masterclass priprave jedi iz postrvi.