sreda, 10. junij 2009

Dobrodelna prireditev za starejše Ljubljančane

Na ljubljanskem gradu bo popoldne 11.junija 2009 dobrodelna prireditev za starejše, s katero bo organizator Lions klub Ljubljana Barje končal zbiranje denarja za nakup računalniške opreme za novi ljubljanski dnevni center aktivnosti za starejše občane, ki ga bodo julija odprli v prostorih nekdanje lekarne Ajdovščina nasproti Figovca. Prostore in denar za delovanje že četrtega dnevnega centra za starejše v Ljubljani je mestni zvezi društe upokojencev zagotovil MOL. 

Na dobrodelni prireditvi Lions kluba Ljubljana Barje, ki bo potekala od 16. do 19. ure in bo ob lepem vremenu na grajskem dvorišču, če bo deževalo, pa v dvorani Palacij, poleg župana Zorana Jankovića kot častnega pokrovitelja pričakujejo tudi ministra Karla Erjavca in novinarja Toneta Fornezzija - Tofa.  Nastopili pa bodo papirniški pihalni orkester Vevče, mladi flavtisti, pevci in člani gledališkega kluba iz osnovnih šol Toneta Čufarja in Ledina, akademska folklorna skupina Franceta Marolta ter pevka Alenka Godec. 

Živahno bo tudi na stojnicah, kjer bodo svoje izdelke predstavili osnovnošolci, upokojenci, aktiv kmečkih žena iz Most, člani Lions kluba Ljubljana Barje ter podjetja, ki so podprla to dobrodelno prireditev.  Lions klub Ljubljana Barje še posebej vabi na ljubljanski grad jutri popoldne starejše Ljubljančane, ki jih bo grajska vzpenjača med 15.30 in 19. uro prevažala brezplačno. (vir:ljubljanski dnevnik)