petek, 3. junij 2011

Odprt je prvi Ljubljanski obrtno podjetniški sejem - LOS

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani je Pavle Gantar, predsednik Državnega zbora odprl prvi Ljubljanski obrtno podjetniški sejem (LOS), s sloganom 'Pot navzgor'. V otvoritvenem nagovoru je dejal, da je ta sejem pomembna spodbuda obrtnikom in podjetnikom ter, da se je 'zgodil ob pravem času in na pravem mestu'. Slovesni otvoritvi je sledila modna revija Svileni šiv slovenske obrti, na kateri so sodelovali ustvarjalci modnih oblačil, obutve in dodatkov.


Sejem je slovesno odprl Pavle Gantar, predsednik Državnega zbora RS.

Na privlačnem in lepo urejenemu Sejmu, ki so se ga obrtniki in podjetniki že dolgo časa želeli razstavlja 430 razstavljavcev, ki svoje izdelke, s sejemskim popustom, tudi prodajajo. Spremlja ga pa tudi zanimiv obsejmski program. Zanimivost LOS-a je tudi v tem , da vas bodo gostinci postregli s pristnimi slovenskimi jedmi in pijačami.


Na seejmu vas bodo gostinci postregli z dobrimi in pristnimi slovenskimi jedmi in pijačami.

Sejem lahko obiščete do nedelje, 5. junija 2011, od 9. do 19. ure. Cena redne vstopnice je 5 evrov, 3 evre je vstopnica za študente in upokojence, brezplačen vstop pa je omogočen otrokom do 14 let, dijakom z veljavno dijaško izkaznico, brezposelnim z napotnico Zavoda za zaposlovanje in invalidom na vozičkih s spremljevalcem.


Na LOS boste lahko videli in kupil marsikaj lepega.
.