sreda, 30. november 2011

Dva obraza našega sveta – koledar Arneta Hodaliča

Arne Hodalič in Društvo za Kakovostno Rehabilitacijo Otrok Slovenije – KROS, sta letos, že drugič, izdala stenski koledar z naslovom 'DVA OBRAZA NAŠEGA SVETA'. Denar, ki ga bodo zbrali s prodajo koledarja, ki je opremljen z odličnimi fotografijami Arneta Hodaliča, risbami z izraženimi občutji otrok, ter mladostnikov iz URI - Soča bodo namenili pacientom in rehabilitantom na URI - Soča, za kulturno in športno izmenjavo v Bruslju, 20. bolnišnične športne igre in nakup pripomočkov za nadomestno in dopolnilno komunikacijo pri otrokih in mladostnikih, ki so vključeni v celostno rehabilitacijo.

Pod pokroviteljstvom Repro – MS 03 bo uradna predstavitev koledarja 1. 12. 2011 ob 13.00 uri v Koloseju Ljubljana, Šmartinska cesta 152, Ljubljana.

Naslovna stran koledarja.
















V kulturnem sporedu bodo sodelovali Severa Gjurin, Trkaj, Dejan Lapajna, Bojan Cvetežnik in Miha Hawlina s prijatelji ter Aleksander Zadel. Svojo življenjsko zgodbo pa bo predstavil rehabilitant URI – Soče Tomaž Glavač. Sodelovali bodo tudi vsi, ki so aktivno sodelovali pri izvedbi projekta.

Na prireditvi bo koledar možno tudi kupiti. Kasneje se ga bo lahko kupilo na Društvu KROS, Linhartova 51, 1000 Ljubljana, e-naslov: tanja.babnik@gmail.com ali na telefonski številki 040 471 784, kjer boste dobili tudi dodatne informacije.
.